MARADONA JE SPREMAN ISPUNITI SNOVE USAINA BOLTA: / Dvije ikone udružuju snage u meksičkom klubu?

Image
Foto: AFP

Bolt je potvrdio da ima ponuda te dodao da bira onu pravu

22.11.2018.
9:37
AFP
VOYO logo

Najbrži sprinter svih vremena i dalje trči za ostvarenjem sna kroz karijeru profesionalnog nogometaša. Nakon neuspjele ideje da postane igrač australskog prvoligaša Central Coast Marinersa i najave da bi mogao odustati od profesionalne nogometne karijere, UsainU Boltu, čini se, otvaraju se vrata meksičkog kluba u kojem trenersku ulogu obnaša Diego Armando Maradona.

Biranje prave ponude

Dvije sportske ikone mogle bi udružiti snage u Doradosu, javljaju svjetski mediji među njima i Marca podsjećajući na Boltovu izjavu da ponuda zapravo – ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo mnogo ponuda, usredotočeni smo na biranje one prave jer želimo biti sigurni da idemo pravim smjerom. To je sve što mogu reći", kazao je Bolt koji je, osim u Marinersima, treninge u posljednjih godinu dana odrađivao sa Borussijom Dortmund, Sundownsom i Stromsgodsetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Central Coast Marinersi i Bolt rastali su se nakon što nisu uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju unatoč pomoći lokalnih sponzora. Bolt je navodno tražio ugovor vrijedan 1.8 milijuna eura, dok je klub bio spreman platiti svega 95.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo