POJAVILI SE NOVI DETALJI SLUČAJA: / Manekenka koja optužuje Neymara za silovanje iznijela skandalozne tvrdnje o brazilskoj megazvijezdi

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Željela sam ga prijaviti još u Parizu, ali sam se bojala posljedica. Bože moj, on je lud'

10.6.2019.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Ne stišava se bura nakon optužbi za silovanje koje terete slavnog Neymara. U javnost su procurili novi detalji WhatsApp prepiske manekenke koja ga tereti za silovanje Najile Trindade i njenog sada već bivšeg odvjetnika u kojima je slavnog nogometaša PSG-a, između ostaloga, optužila da je ovisnik o drogama.

Image
BRAZILAC U PROBLEMIMA: /

Procurila snimka tučnjave Neymara i djevojke koja ga je optužila za silovanje

'Udario me, silovao, bio je pijan i nadrogiran'

"Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Željela sam ga prijaviti još u Parizu, ali sam se bojala posljedica", rekla je Trinidade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tukao me i silovao, bio je pijan, drogiran'

"Trebam li dana već zakazati liječnički pregled? Mislila sam da se neću vratiti živa u Brazil, bila sam uplašena, tamo sama, ma on je lud tip, o moj Bože! U ovakvom stanju u kakvom je opasnost je za društvo i za sebe samoga. Udario me i čak je fotografirao masnice na mojim leđima. Valjda je to napravio da može pokazati svojim prijateljima. Sljedećeg dana ja sam udarila njega jer sam željela iz sebe izbaciti bijes. Tukao me i silovao, bio je pijan, drogiran, sam je to priznao u porukama. On je narkoman i nasilnik, on bi morao biti negdje pod ključem", stoji u tekstu madridske Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin bivši odvjetnik tada je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako imaš fotografije zakon će biti na tvoj strani i zaštitit će te'

"Ako imaš fotografije zakon će biti na tvoj strani i zaštitit će te. Kada se smiriš, pošalji mi materijal".

Nekoliko sati kasnije Najila je opet kontaktirala odvjetnika, a čini se da je njezin tadašnji potez prseudio da dođe do prekida suradnje. Ovako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Objavit ću taj video. Ne želim da on hoda okolo bez stresa, dok ja ovdje patim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik joj je na to odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravni sustav ovdje je s razlogom, ali ako želiš pravdu na svoj način, mislim da je bolje onda da si pronađeš drugog odvjetnika. Pravda ima svoj put, ali ako to želite učiniti to na svoju ruku, onda najbolje da pronađete novog odvjetnika".

"I ja vjerujem da bi to bilo najbolje", kazala je Najila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prošlog tjedna skandal je potresao nogometni svijet, kad je Najila prijavila i optužila najveću brazilsku nogometnu zvijezdu Neymara za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu. Iako identitet žene nije odmah objavljen, naknadno je otkriveno da je riječ o Najili Trindade Mendes de Souzi. Prema policijskom izvješću podnesenom u São Paulu, žena tvrdi da se napad dogodio u hotelu u glavnom gradu Francuske, gdje Neymar igra za PSG. Brazilac je nastojao dokazati svoju nevinost objavljivanjem onoga za što tvrdi da je razmjena Whatsapp poruka između njega i dotične žene. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo