NIJE LOŠE

MANDŽUKIĆU STIGLA OPASNO DOBRA PONUDA: Slavni klub uključio se u borbu za legendarnim Vatrenim. Nude mu primamljivu plaću

Znatno je to smanjenje u odnosu na plaću koju je dobivao u Kataru

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, napustio je katarski Al Duhail prije mjesec dana i još uvijek traga za novim klubom. Brojni se klubovi spominju u njegovu kontekstu i to uglavnom sve od reda respektabilni klubovi iz “lige pet”, a u borbu se sada uključio i Bešiktaš.

Prema tvrdnjama turskih medija predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi već je započeo pregovore s legendarnim Vatrenim i nudi mu solidnu plaću od dva milijuna eura godišnje. Znatno je to smanjenje u odnosu na plaću koju je dobivao u Kataru, gdje je imao dogovor na više od 10 milijuna eura u 18 mjeseci, ali opet je sasvim pristojna plaća za igrača u njegovim godinama.

ProfimediaFoto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Ipak, Bešiktaš, kao što smo rekli, nije jedini koji želi Mandžukića. Spominju se tu još i Verona, Benevento, Fiorentina, Schalke, ali Mandžukić još mora dobro odvagati prije nego što odabere klub u kojem će vjerojatno završiti karijeru.

Povratak na Net.hr