MANDŽUKIĆU SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Novo Juventusovo pojačanje moglo bi mu ozbiljno uzdrmati poziciju

Image
Foto: AFP

Brazilski nogometni reprezentativac Douglas Costa (26) na izlaznim je vratima Bayerna i po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima europskog doprvaka Juventusa.

14.6.2017.
20:32
AFP
VOYO logo

Costa i torinska Stara dama su postigli dogovor, no čelnici Juventusa sada moraju 'slomiti' i Bavarce. Brazilac je u München stigao iz Šahtara u srpnju 2015. za 30 milijuna eura, a ugovor mu traje do 2020., uz godišnju plaću od četiri milijuna eura. Nagađa se kako će Bayern tražiti 50 milijuna eura.

Na meti i Di Maria i Bernardeschi

"Iduće sezone želimo biti još bolji, a to će biti pravi izazov. Douglas Costa je svakako jedan od igrača koje želimo. No neće ga biti lako dovesti," kazao je Juventusov strateg Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pišu kako će Allegrijeve glavne mete biti neki od krilnih igrača. Osim Coste, spominju se i Angel Di Maria te Federico Bernardeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema promjene formacije

"Iduće sezone ostajemo u formaciji 4-2-3-1, želimo zadržati kontinuitet. Postoji nekoliko igrača koje bismo željeli vidjeti u našim redovima, ali neće biti promjene u sustavu igre," kazao je talijanski stručnjak dodavši:

"Uvjeren sam kako ćemo iduće godine imati momčad koja ponovo može do finala Lige prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Coste ili nekog drugog krila mogao bi ugroziti poziciju našeg Marija Mandžukića kojeg je Allegri u prošloj sezoni prebacio na lijevo krilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo