MANDŽUKIĆEVO MJESTO JE SIGURNO: / Juventusov trener zna na koga može računati za Sevillu

Image
Image
22.11.2016.
9:03
VOYO logo

Španjolski sastav nakon četiri odigrane utakmice predvodi ljestvicu s 10 osvojenih bodova, dva više u odnosu na današnjeg suparnika koji ima i velike probleme sa sastavljanjem momčadi. Naime, trener Massimilano Allegri na raspolaganju ima samo jednog 'pravog' napadača iz udarne postave - Marija Mandžukića. Gonzalo Higuain i Paulo Dybala na popisu su ozlijeđenih, a sve bi moglo rezultirati pomalo neuobičajenom taktičkom postavom u domaćim okvirima već dulje vrijeme nedodirljive talijanske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najavama uobičajenih 4-3-1-2 ili 3-5-2 doživjet će promjenu.

"Jednostavno je, mogli bi istrčati s trojicom napadača. S obzirom na igrače koje imam Mandžukić će igrati ili sam u vršku napada ili će Cuadrado biti uz njega. A mogao bi Cuadrado i na krilnu poziciju, dok bi drugu zauzeo Sturaro, Alex Sandro ili Kean. Neovisno o formaciji, znamo da ćemo se sučeliti suparniku koji još nije primio niti gol i koji je još uvijek neporažen. Nadamo se da ćemo mi biti ti koji će im prvi zabiti", kazao je Allegri i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači koji su spremni za nastup dovoljno su dobri za dobru izvedbu. Svjesni smo da nam jedino pobjeda donosi prolazak u nokaut fazu natjecanja, dok podjelom bodova to matematički ne bi bilo osigurano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo