'NUDE MU NAJVEĆU LOVU'

OVO NE MOŽE BITI ISTINA: Mandžukićeva slika u dresu ‘novog kluba’ proširila se društvenim mrežama

Također, turski novinar objavio je da su u igri za Mandžukića i Spartak Moskva i Roma koji nude nešto manje novca

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić definitivno je jedan od slobodnih igrača koje traže mnogi klubovi. Jučer su Rusi poprilično uvjereni da je njegov novi klub Lokomotiv iz Moskve te da će karijeru nastaviti sa svojim nekadašnjim suigračem iz Hrvatske reprezentacije Vedranom Ćorlukom, no natjerali su ih sad Turci da malo stanu na loptu.

Naime, Mandžukićeva priča o prelasku u Fenerbahče daleko je od svog kraja. Bar tako tvrdi poznati turski novinar Ekrem Konur koji je objavio na svom Twitteru podatke o ponudi turskog velikana za Mandžukića.

Konur tvrdi da je Mandžukić prvi izbor Fenera na mjestu napadača, ali i da su Turci Mandžukiću ponudili najviše novca, više i od Lokomotiva. Iznos bi tako za transfer, kao i bonus za potpis ugovora, trebao biti 3,5 milijuna eura. Također, turski novinar objavio je da su u igri za Mandžukića i Spartak Moskva i Roma koji nude nešto manje novca.

Ova se vijest proširila toliko daleko da internetom već kruže lažne fotografije Mandžukića u dresu Fenerbahčea.

MANDŽUKIĆ U TAJNOSTI PRONAŠAO NOVI KLUB KOJI ĆE IZNENADITI SVE? Već cure detalji njegova novog ugovora

Tražen na tržištu

Otkad je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa svojim bivšim klubom, katarskim Al-Duhailom, Mario Mandžukić je na meti mnogih klubova.

Mandžukića se povezivalo sa svom silom klubova. Najprije iz Turske, zatim su se i Talijani zainteresirali, da bi sve završilo na Manchester Unitedu i još ponekim europskim velikanima.

Tijekom karijere Mandžukić je, osim za Al-Duhail i Juventus, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Povratak na Net.hr