U SAMOM VRHU NAPADA

MANDŽUKIĆEV ULTIMATUM URODIO PLODOM: Neustrašivi Hrvat izgurao Higuaina iz sastava! ‘On je ratnik među ljudima’

Mario Mandžukić večeras (20.45) će zaigrati protiv Crotonea u samom vrhu napada.

Čini se kako je Mandžin ultimatum svom treneru Allegriju ipak urodio plodom. Nakon što je hrvatski reprezentativac osobno poručio svom treneru kako mu je dosta žrtvovanja za momčad i silnih obrambenih zadataka koje ima kao lijevo krilo, Allegri ga je najavio u prvih 11 Juventusa u samom vrhu napada umjesto Gonzala Higuaina.

MANDŽUKIĆU PREKIPJELO: Otišao Allegriju i jasno mu naglasio što (ne)želi! ‘Dosta mi je toga treneru, ovako stoje stvari…’

Mandžukić želi biti u najboljoj mogućoj napadačkoj formi uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, a to ne može ostvariti kao krilni igrač. S tim problemom je otišao svome treneru. Smatra se kako je to bio razlog što je utakmicu protiv Barcelone odgledao s klupe.

Tako će “ratnik” Mario Mandžukić zaigrati na onoj poziciji koju je zazivao ovih dana u medijima. Mandžo je postao apsolutni heroj Juventusovih navijača koji su u srijedu na utakmici Lige prvaka razvili veliku koreografiju s njegovim likom i transparentom “Među ljudima, ratnici”.

Mandžukić je osvojio navijače “Stare dame” upravo svojom požrtvovnošću, zalaganjem na travnjaku i trudom koji pokazuje u svakoj utakmici u kojoj nastupi.

Ugledna talijanska La Gazzeta dello Sport u današnjem izdanju donosi tekst o Vatrenom pod nazivom: “Evo opet Mandžukića: Juventusov ratnik napada”.

La Gazzeta dello Sport u svojem tekstu ističe kako će Allegri, kako će sezona sve više odmicati, tražiti više mogućnosti i fleksibilnosti u momčadi, a u toj situaciji bi se itekako mogao iskazati Mandžukić.

“Nema te pozicije na terenu koju Hrvat ne može igrati. Ako treba, igrat će beka, ako treba bit će krilo, a kad se jednom u tisuću godina Higuain mora malo odmoriti, zaigrat će i u špici napada. I jedno je sigurno. Gdje god će igrati, ostavit će srce na terenu i upravo je to razlog što je završio na veličanstvenoj koreografiji. On je, zapravo, ratnik među ljudima”, stoji u tekstu u današnjoj Gazzetti koja se tako na sjajan način poklonila Vatrenom.

Vrijedi spomenuti kako je Marijo Mandžukić ove sezone u dresu Juventusa zaigrao u 16 utakmica u svim natjecanjima i zabio 4 gola uz 2 dodavanja za gol. Ukupno je srčani Slavonac skupio 1253 minute na terenu.


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr