JOŠ MALO

MANDŽUKIĆA MILIMETRI DIJELE OD POTPISA ZA NOVI KLUB: Europski velikan daje mu čak tri milijuna eura po sezoni, ali još ostaje jedno pitanje

Spominjala se gomila klubova u njegovu kontekstu, od engleskih i talijanskih pa do turskih i ruskih prvoligaša

Bivši hrvatski reprezentativac i član slavne generacije srebrnih iz Rusije, Mario Mandžukić već mjesecima traži novi klub. Mandžukić je ljetos napustio Al-Duhail jer mu se nije svidio tamošnji nogomet i kvaliteta igre, te se odlučio vratiti u Europu kako bi karijeru završio u vrhunskom nogometu.

Spominjala se gomila klubova u njegovu kontekstu, od engleskih i talijanskih pa do turskih i ruskih prvoligaša, ali na koncu se čini kako će Hrvat ipak završiti u ovoj potonjoj ligi.

ProfimediaFoto: Profimedia

Naime, Mandžukić je vrlo blizu potpisa za Lokomotiv iz Moskve. Navodno je dogovorio sve uvjete i trebao bi zarađivati oko tri milijuna eura godišnje, ali ostaje još samo jedan detalj. Pitanje je hoće li Mandžukić potpisati na godinu dana ili na godinu s opcijom produljenja na još godinu dana.

Mandžukić bi u Moskvu trebao stići u petak i potpisati ugovor, a tamo će ga dočekati i bivši suigrač iz reprezentacije Vedran Ćorluka. Spomenimo i kako Mandžukiću itekako odgovara Lokomotiv jer je tražio klub u kojem ga čekaju pravi izazovi, a Moskovljani su ove sezone u Ligi prvaka i pretendiraju na sam vrh lige.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr