Mandžukić zaprijetio Modriću i Rakitiću: 'Pa neka...'

Mario Mandžukić potpisao je četverogodišnji ugovor s Atleticom i seli u Madridu.

16.7.2014.
18:21
VOYO logo

Vidjeli smo snimke s dočeka Atletica, djeca pjevaju 'Mario Mandžukić', to vas je vjerojatno dirnulo? Da, bio sam sretan što idem u Atletico, mislim da sam odabrao pravi klub i pravog trenera koji će još više poboljšati moju igru. Kad sam došao tamo, stvarno su me primili na jako lijep način i bilo je lijepo sve to vidjeti.

Njemački ste znali još i prije nego ste otišli u Bundesligu, što ćemo sa španjolskim? Naučit ću ga brzo, prvo što ću napraviti je potražiti čim prije učitelja španjolskog. Svi su rekli da španjolski jezik nije teško naučiti, tako da će mi to biti prvi cilj, da se mogu što bolje sporazumijevati sa suigračima, trenerom. Naučit ću ga vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primera će ove godine biti ludnica, tri naša najbolja igrača u tri različita kluba. Drago mi je da nas je tamo puno, španjolska liga je dosta jaka. Vidimo kakvi sve igrači dolaze u Španjolsku. Veselim se dvobojima protiv Luke i Rakete, a i Sammir je još uvijek tamo. Bit će vrlo zanimljivo i imat ćemo što reći na terenu.

//www.youtube.com/embed/tTu11CDYU0Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko smo razumjeli, njih dvojica su se već dogovorili ­ oni prvi i drugi, pa kako padne, a vama su dali treće mjesto? Pa neka, bolje onda kao autsajder doći pa iznenaditi sve.

Njemačka svjetski prvak ­ sve igrače znate, vjerojatno si za njih i navijali, bez obzira što je Simeone Argentinac? Da, navijao sam za Njemačku, i dopisivali smo se i čuo sam se stalno sa Schweinsteigerom, svaki dan, ali i s ostalim igračima iz Bayerna. Bilo mi je drago i znao sam da mogu otići do kraja, imaju stvarno jaku ekipu i to su pokazali i mislim da će još sljedećih godina, kao i do sada, nastaviti s dobrim rezultatima. Stvarno mi je drago zbog njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenjak i bivši suigrač Mario Gotze je dobio onaj dar koji samo možeš poželjeti u karijeri, da zabiješ odlučujući gol u finalu Svjetskog prvenstva. Je li vam drago da je to uspio baš on? Da, dijelio sam s njim svlačionicu i znam ga dobro, dobar je dečko i dobar je igrač. Sad na Svjetskom prvenstvu nije igrao tako puno, ali to tako hoće­ da uđeš u finale, zabiješ odlučujući gol i budeš heroj cijele Njemačke. Naravno da mi je drago, zaključio je Mario Mandžukić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo