VRAĆA SE KRALJ

MANDŽUKIĆ U TAJNOSTI PRONAŠAO NOVI KLUB KOJI ĆE IZNENADITI SVE? Već cure detalji njegova novog ugovora

Mandžukića se povezivalo sa svom silom klubova. Najprije iz Turske, zatim su se i Talijani zainteresirali, da bi sve završilo na Manchester Unitedu i još ponekim europskim velikanima

Prošla je cijela vječnost otkad nismo gledali Marija Mandžukića na terenu. Bivši hrvatski reprezentativac napustio je redove katarskog Al-Duhaila i još je uvijek službeno u potrazi za klubom, no neslužbeno ga je već pronašao.

Kako izvještava novinar Stefano Conforti na svom Twitteru, Mandžo je već sve dogovorio s novim klubom – Lokomotivom iz Moskve, a trebao bi imati plaću 2,7 milijuna eura po sezoni.

Zanimljivo, u Lokomotivu iz Moskve već dugo igra i Vedran Ćorluka s kojim je Mandžo jako dugo dijelio svlačionicu dok su zajedno nastupali za Hrvatsku. Lokomotiv je, također, ostao bez svog prvog napadača Mirančuka pa je za očekivati da upravo Mandžukić zauzme tu njegovu poziciju.

ANTE REBIĆ U MILANU ĆE NOSITI VRLO NEOBIČAN BROJ: Pokušao je Talijanima objasniti što stoji iza tog njegovog poteza

Tražen na tržištu

Otkad je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa svojim bivšim klubom, katarskim Al-Duhailom, Mario Mandžukić je na meti mnogih klubova.

Mandžukića se povezivalo sa svom silom klubova. Najprije iz Turske, zatim su se i Talijani zainteresirali, da bi sve završilo na Manchester Unitedu i još ponekim europskim velikanima.

Tijekom karijere Mandžukić je, osim za Al-Duhail i Juventus, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Povratak na Net.hr