MANDŽUKIĆ SE ŽELI VRATITI EUROPU: / Velikan koji ga već dugo želi dovesti već je poslao ponudu

Image
Foto: Profimedia

Pristao bi čak i na manju plaću, samo da se vrati europskom nogometu

24.3.2020.
12:38
Profimedia
VOYO logo

Mariju Mandžukiću dosta je Katara i želi se vratiti u Europu. Bar su se tako danas raspisali turski mediji.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac navodno je nezadovoljan u svom novom klubu Al-Duhailu te je spreman za povratak u Europu, i to ne u bilo koji klub, već u redove turskog velikana Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ta priča tako nategnuta. Turci pišu da je Bešiktaš već poslao ponudu za bivšeg Vatrenog i da bi se taj transfer mogao realizirati već ovog ljeta. Pristao bi čak i na manju plaću, samo da se vrati europskom nogometu.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Domagoj Vida, Mario Mandzukic Photo: Petar Glebov/PIXSELL

‘MAJKU JE SPASILO TO ŠTO JE IŠLA UJUTRO KUHATI KAVU, ALI OSTALA JE BEZ STANA’: Hrvatski olimpijac otkrio detalje potresa u Zagrebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'MAJKU JE SPASILO TO ŠTO JE IŠLA UJUTRO KUHATI KAVU, ALI OSTALA JE BEZ STANA': /

Hrvatski olimpijac otkrio detalje potresa u Zagrebu

Dugo na meti Turaka

Još jedan plus je za Mandžukića i činjenica da je njegov nekadašnji kolega iz reprezentacije Domagoj Vida dogogodišnji pouzdani član Bešiktaša, tako da će biti lijepo gledati ujedinjenje slavonskog dvojca u redovima turskog veiikana. Mandžukić je inače, dugo bio želja Bešiktaša, no, dok je igrao za Juventus, nisu si ga mogli priuštiti.

Mandžukić je nakon četiri sezone u Juventusu dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija stavljen u "frižider". Nije dobio minute kod novog trenera pa je odlučio preći u katarski Al-Duhail ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U katarskom klubu upisao je ukupno pet nastupa prije nego su sva natjecanja obustavljena zbog pojave koronavirusa, a u službenim utakmicama zabio je jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo