DOBAR JE

MANDŽUKIĆ POKAZAO ŠTO MISLI O SARRIJEVU OTKAZU: Vatreni brutalno spustio treneru koji ga je potjerao iz Juventusa

Sarri se itekako zamjerio i nekim igračima u klubu, a među njima je i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić

Samo dan nakon ispadanja iz Lige prvaka, u subotu, Juventus je uručio otkaz treneru Mauriziju Sarriju, iako je ovaj prije samo nekoliko dana osvojio Scudetto i uspješno završio sezonu u Italiji.

Mnogima u klubu, pa čak i navijačima, laknulo je zbog Sarrijeva otkaza. Nažalost, 61-godišnji Talijan nije baš oduševio pristupom niti je Juventus igrao dobar nogomet i reklo bi se da su prvenstvo osvojili isključivo na mišiće te individualne sposobnosti Cristiana Ronalda i Paula Dybale. 

ProfimediaFoto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Mandžina reakcija

Međutim, Sarri se itekako zamjerio i nekim igračima u klubu, a među njima je i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić kojeg je eliminirao iz momčad odmah po dolasku na početku prošle sezone. Mandžukić je prvo presjedio pola sezone na tribinama ili eventualno na klupi tu i tamo, a na koncu je prisilno morao napustiti klub i otišao je u katarski Al Duhail. U međuvremenu je napustio i Al Duhail i sada je slobodan igrač i traži klub, ali itekako se prisjeća što mu je Sarri napravio na početku sezone.

E sada je Mandžukić nakon debakla u Ligi prvaka odlučio malo uzvratiti Sarriju, ali onako na suptilan način. Naime, Hrvat je na službenom Instagramu kluba “lajkao” objavu o otkazu Sarrija.

Sarrija je na klupi “stare dame” naslijedio njihov bivši veznjak i ikona, Andrea Pirlo.

Povratak na Net.hr