Mandžo ispričao o 'grijehu' iz prošlosti: 'Bilo je u žaru borbe, ispalo je nespretno'

Na konferenciji za novinare u Bad Tatzmannsdorfu red je došao i na Marija Mandžukić. Napadač Bayerna neće moći zaigrati u prvoj utakmici na turniru.

26.5.2014.
17:19
VOYO logo

"Bilo je u žaru borbe i ispalo je nespretno. Prvu ću utakmicu pratiti kao navijač, no bit ću spreman za ostale utakmice. Naravno da mi je žao, volio bih igrati svaki put, a pogotovo protiv Brazila na otvaranju. Ne vjerujem da ću biti nervozan čekajući Kamerun, sretan sam što predstavljamo Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu", rekao je Mandžukić i osvrnuo se na brazilske reprezentativce koje poznaje.

"Znam Luiza Gustava i Dantea, a Brazil nakon dugo vremena opet ima odličnu reprezentaciju. Neće nam biti lako, no i mi smo dobri. Pokazat ćemo na terenu da se možemo nositi sa svima, imamo stvarno dobru momčad. Skupina je jaka, ne smijemo nikoga podcijeniti - na Svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika - a postavljeni je cilj prolazak skupine. Poslije je sve moguće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se u izjavi za službene stranice HNS-a osvrnuo i na pripreme u Austriji.

"U ovih par dana u Bad Tatzmannsdorfu vidjelo se da svaki igrač daje sve od sebe. Želimo li nešto postići, moramo se osjećati moćno, a takvi smo uvijek pružali dobre igre i ostvarivali dobre rezultate. Lijepo je biti u reprezentaciji, na pripremama za veliko natjecanje. Družimo se i smijemo poslije treninga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovao sam da ću biti na popisu tridesetorice. Konkurencija je ogromna što je fenomenalna stvar za momčad. Kod mene nema straha. Pun sam samopouzdanja i vjerujem da mogu biti i među 23 putnika za Brazil", kazao je Milan Badelj i na pitanje o mjestu u prvih 11 dodao:

"Teže, ali vidjet ćemo. Ima puno prostora za spekulacije, ali izbornik je taj koji će na koncu odlučiti. Na meni je da radim i da se nametnem, a možda mi se ispuni san – rekao je Badelj koji je priznao da se psihološki odlično osjeća. Pao mu je teret s leđa nakon što je izborio ostanak u Bundesligi u dodatnim kvalifikacijama. Psihološki se super osjećam u ovom okruženju. Istinski sam sretan što sam među ovim igračima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo