'MANDŽUKIĆ JE STRAŠAN': / Pivarić se u izjavi za Net.hr prvo poklonio suigraču iz reprezentacije, a onda spustio Jeličiću

Image

'Marijo Mandžukić je strašan igrač. Koliko god sam imao možda i najteži dio posla protiv Ukrajine, s njim na lijevoj strani bio mi je najlakši', kazao je za Net.

26.3.2017.
8:00
VOYO logo

On je jedini klasični bek u hrvatskoj reprezentaciji! Josip Pivarić, Dinamov lijevi bočni, to je postao nakon ozljede Šime Vrsaljka.

Čačić mu ukazao povjerenje

Ante Čačić ukazao mu je povjerenje, a on mu je protiv Ukrajine vratio dobrom partijom. U prvom poluvremenu dva puta je "zaplivao" u obrani, loše se postavljao i u par navrata otvarao prostor Ukrajincima da ozbiljnije napadnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pivarić je odigrao bolje prema naprijed. Odigrao je dosta dobro u prvom dijelu, posebice u periodu kada je Hrvatska dominirala. Njegovi prodorni centaršutevi s lijeve strane stvarali su konstantnu opasnost pred Pyatovim vratima.

Dobio najteži zadatak

Izbornik Čačić Pivariću je dao vjerojatno najteži zadatak u momčadi. Da pazi na Andrija Jarmolenka, po većini nogometnih stručnjaka najboljeg igrača u Ševčenkovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, posao mu je dosta olakšao Marijo Mandžukić koji je zaigrao na lijevom krilu ispred Pivarića, umjesto pocvenjelog Ivana Perišića. Mandžo je konstantnom trkom i agresijom na ukrajinsku liniju olakšao posao i Pivariću.

'Jarmolenko se i nije baš naigrao'

'"Marijo Mandžukić je strašan igrač. Koliko god sam imao možda i najteži dio posla protiv Ukrajine, s njim na lijevoj strani bio mi je najlakši. Jarmolenko se i nije baš naigrao', kazao je za Net.hr lijevi bočni Dinama i Hrvatske Josip Pivarić, koji je odigrao svih 90. minuta u petak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to pred punim tribinama. Naime, Pivarić nikad u karijeri nije zaigrao pred punim Maksimirom. Niti u dresu Dinama, ni Hrvatske.

'Čestitam Jeličiću'

"To je bilo nešto uistinu fenomenalno. Ja baš nemam prilike igrati pred punim Maksimirom. pa je ovo za mene ispunjenje dječačkih snova. Prepun Maksimir, atmosfera, ma sve je bilo fenomenalno. Hvala im na podršci, hvala im na navijanju, nadam se da smo im se odužili na jedan pravi način, jednom pravom borbom i zalaganjem i neka dođu opet", rekao je Pivarić pa se osvrnuo na izjavu Joška Jeličića da on nije rješenje za lijevog beka. Prvo je rekao kako nije čuo što je kazao Jeličić, a nakon što mu je rečeno, samo je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je. Čestitam mu“, sarkastično je kazao Pivarić i najavio sljedeći susret u kvalifikacijama i gostovanje na Islandu 11. lipnja.

'Island je stari protivnik kojeg poznajemo'

"Iako do tog susreta ima još vremena, barem se tako na prvu čini, brzo će to doći. Pripremit ćemo se na najbolji mogući način. Island je stari protivnik kojeg poznajemo i tamo ćemo opet igrati na tri boda i pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivarić se osvrnuo i na pobjedu protiv Ukrajine i igru momčadi.

Image
Image

"Najbitnija su tri boda koja su zasluženo osvojena. Nismo pružili dobru partiju, onakvu kakvu Hrvatska zna i može, ali cilj je ostvaren. Malo smo bili pali u drugom poluvremenu u igri, no na kraju je sve ispalo u najboljem redu", dao je do znanja dinamovac i opisao kako je to izgledalo na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarali smo šanse, vršili pritisak na Ukrajince i nismo im dali da izađu. Mogao je tu biti i još koji gol. Najbitnija su tri boda na putu prema Rusiji. Ukrajina je bila bez prave šanse", zaključio je Pivarić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo