Odlični Mandžukić hrabri cijelu Hrvatsku: 'Prava priča tek slijedi'

‘Drago mi je da smo tako uvjerljivo pobijedili Kamerun. Nije bilo lako, rano smo zabili, nakon toga smo krenuli po drugi da nam bude lakše, napravili smo sve što je izbornik tražio od nas’, komentirao je hrvatski junak Mario Mandžukić.

“Pohvale svim dečkima, ali nećemo se previše veseliti, zato jer je Kamerun bio tek mali korak, prava priča slijedi protiv Meksika”, govorio je nakon prospavane noći i osvrnuo se na crveni karton Songa:

“Rekli su mi suigrači da me udario laktom. Ušao sam ispred njega, osjetio sam udarac. Vjerojatno je sam shvatio da je napravio nešto što nije trebao”

Mandžo je hvalio Meksikance, naše ljutite rivale u ponedjeljak.

“Oni su slični kao i mi, igraju srcem za svoju domovinu. Krasi ih zajedništvo, znamo dosta o njima, ali u ovih nekoliko dana do utakmice, sigurno ćemo ih još dosta proučiti. U Manausu nije bilo lako igrati, u Recifeu će klima biti bolja, bit će nam lakše. Mi smo spremni za taj okršaj. Kad smo davali sve od sebe, uvijek smo uspijevali. Meksički vratar Ochoa sjajno je branio protiv Brazila, valjda neće tako protiv nas”, rekao je vodeći strijelac naše reprezentacije Jutarnjem listu i o napadu na Zlatnu kopačku dodao:

“Ne zamaram se time. Na prvom mjestu je Hrvatska, kao i uvijek.”

Povratak na Net.hr