MANDŽINO POŠTENJE: / 'Svaka mu čast na tome što je napravio'

Jedna od glavnih tema nakon gradskog okršaja između Atletica i Real Madrida bio je duel između našeg Marija Mandžukića i Danija Carvajala.

16.4.2015.
15:05
VOYO logo

Veliku su borbu vodila ova dvojica nogometaša tijekom prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka koja je okončana rezultatom 0:0. U jednom trenutku drugog poluvremena došlo je do naguravanja između njih dvojice, a nervozni je Carvajal udario Mandžukića po prsima. No, televizijska je snimka čak sugerirala da je prije toga i ugrizao Atleticova napadača.

Dnevnik AS je pisao kako bi Carvajal mogao biti naknadno kažnjen ako se dokaže da je ugrizao Mandžukića, a premda da Realov branič odmah demantirao da je ostavio otisak zuba, tek je reakcija hrvatskog nogometaša razriješila sve dvojbe. Mandžukić je putem Twittera odbacio nagađanja da ga je Carvajal ugrizao i poručio kako nije bilo ničega spornog u njihovom duelu. Izazvao je popularni Mandžo svojim potezom oduševljenje kod suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eu21PngvmYw/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Svaka mu čast na tome što je napravio. Svi su govorili da ga je Carvajal ugrizao, ali on je rekao - ne. Mislim da je spektakularno što je stao u Carvajalovu obranu. Što se dogodilo na terenu, ostaje na terenu", rekao je Koke španjolskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo