MANDŽIN ISPAD: / Pogledajte kako je Realova zvijezda iznervirala hrvatskog napadača

Mario Mandžukić je u dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka vodio velike bitke s braničima Real Madrida.

23.4.2015.
15:23
VOYO logo

Igrao je Mandžukić s bolnim gležnjem u obje utakmice, kao i uvijek pokazao veliki trud, ali nije uspio slomiti obranu europskog prvaka. Iskazao je, osim toga, i veliku dozu nervoze, posebno u prošlotjednom dvoboju na Vicente Calderonu kada je najprije 'popio' lakat od Sergija Ramosa, pa onda do kraja vodio 'rat' i s njim i s Danijem Carvajalom. Potonji ga je u jednom trenutku udario u prsa, špekuliralo se čak i da ga je ugrizao, ali na kraju se sve primirilo.

I u uzvratu je Mandžukić bio gotovo uvijek u blizini kad bi došlo do nekog 'koškanja', a nakon završetka utakmice se istaknuo i jednim nepotrebnim i nesportskim potezom. Igrači Reala su, logično, slavili pobjedu i plasman u polufinale, a hrvatskog je reprezentativca pritom posebno iznervirao Pepe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je protrčao pored Mandžukića i i sa stisnutom šakom skočio u zrak, a naš ga je napadač ljutito odgurnuo. Nije to bilo ništa strašno i nije, srećom, eskaliralo u neki veći sukob, ali mogao je Mandžukić i bez takvog ispada. Uostalom, ionako je u dijelu javnosti već stekao status 'igrača koji uzrokuje probleme' kako je to prošli tjedan u televizijskom komentaru rekao legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo