Mancini ispalio biser zbog kojeg pola grada čupa kosu!

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini iz tjedna u tjedan briljira svojim izjavama. Kada je njegov klub zaostajao za Unitedom osam bodova, rekao je da je prvenstvo gotovo. Kada su zaostatak smanjili na pet bodova, to je ponovio. Ali ovo sada je ipak previše…

Sada kad je njegova momčad na samo tri boda pred njihov međusobni susret, do kraja je šokirao svoje navijače.

“Manchester United će vjerojatno postati prvak, pa i vi novinari ste pisali da je prvenstvo gotovo. Samo jedna momčad može osvojiti naslov. To nije u našim rukama, mi imamo tri boda manje. Kada smo igrali u siječnju u FA Cupu dali smo im poklon, ali u ponedjeljak (30. travnja, op.a.) će biti drugačije. Mislim da oni neće osjećati pritisak jer su na njega navikli svake godine. U istom trenutku mislim da mi nećemo osjećati pritisak jer se od nas ne očekuje da pobijedimo”, rekao je Mancini i šokirao ponajviše navijače Manchester Cityja.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xqar91

Naime, City matematički ima sasvim realne šanse uzeti naslov. Do kraja sezone su još tri kola, a u sljedećem, 30. svibnja na Old Traffordu United i City igraju veliki gradski derbi – utakmicu odluke.

Obje momčadi igraju promjenljivo, a u igri je devet bodova pa je Mancinijev defetizam i proglašavanje prvakom najvećeg suparnika postala tema ismijavanja na Otoku.

Povratak na Net.hr