Sprema se najveći transfer u povijesti: United pripremio bogatstvo za zvijezdu Reala

Prema pisanju španjolskog As-a, Manchester United ne odustaje od dovođenja zvijezde Reala Garetha Balea. Crveni vragovi su za Balea spremili nevjerojatan iznos od 150 milijuna eura.

30.1.2015.
10:40
VOYO logo

Manchester United želi na ljeto u svojim redovima vidjeti Garetha Balea. Toliko da su Englezi, prema pisanju As-a koji je blizak Realu, za njega spremili nevjerojatnih 150 milijuna eura. I s vrećom punom novca kreću u realizaciju ovoga transfera koji će, ako se zaista dogodi, biti najveći u povijesti nogometa. Real Madrid zna za namjere Uniteda, ali za sada odbija ponude, ponašajući se pomalo i kao kakva djevojka koja odbija udvaranje zainteresiranog muškarca. Ali, sve je to jedna velika igra i ispipavanje mogućnosti i želja engleskog velikana. A samim time, i izvlačenje ponekog eura više iz raskošnog budžeta bivšeg prvaka Engleske i Europe koji se odlaskom legendarnog Alexa Fergusona srozao u rezultatskom smislu.

Prošle sezone Manchester je završio na razočaravajućem 7 mjestu, te je tako i izgubio Ligu prvaka. Crveni vragovi su doveli nekoliko jakih pojačanja poput Angela di Marije, Radamela Falcaa, Juana Mate, Marouanea Fellainia... I opet ništa. United i ove sezone igra ispod očekivanja navijača, trenutno su treća momčad Premiershipa sa 40 bodova, što je i dobro, ako se uzme u obzir kako su loše započeli sezonu. Međutim, sve je to loše za United, stoga žarko žele u svojim redovima vidjeti Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/IqSgEZ7kHZ0

Nadanja Manchestera i trenera Louisa Van Gaala rastu i zbog toga što Real Madrid, navodno, želi dovesti sjajnog golmana Uniteda Davida de Geau. Englezi bi i prodali svog golmana Španjolcima, ali samo ako spuste cijenu Baleu. Zvijezda Reala je u utorak u intervjuu za El Larguero prokomentirala svoj mogući dolazak na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan u Madridu. Još uvijek imam dosta godina za odraditi u Realu (do 2019), i jedino što želim je nastaviti osvajati titule u Madridu".

Sve je rečeno, sve je jasno. Samo, posljednju riječ će imati Uprava Madriđana. A poznato je da ona nije imuna na dobre ponude...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo