VIDEO: / Evo kako je zvijezda izvela 'čudo' u hramu nogometa

Posljednji sudionici četvrtfinala Lige prvaka su nogometaši Manchester Uniteda i Borussije Dortmund. United je u uzvratu s 3-0 svladao Olympiakos, a Borussia ide dalje unatoč porazu 2-1...

19.3.2014.
16:27
VOYO logo

Jubilarni 100. europski poraz nogometaši Olympiakosa upisali su u najgorem trenutku. U Manchester su donijeli prednost 2-0 iz prvog susreta, međutim nisu je uspjeli zadržati.

David Moyes pod velikim pritiskom javnosti poslao je na travnjak iznimno napadački orijentiranu postavu i na kraju se to pokazalo kao dobar izbor i United je slavio s 3-0 te uspio proći u četvrtfinale jedinog natjecanja u kojem mu ove sezone ide dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Manchestera bio je Robin van Persie, Nizozemac koji je bio dosta kritiziran posljednjih dana, a sada je odgovorio hat-trickom koji je njegovoj momčadi osigurao četvrtfinale. Utakmicu je Van Persie završio na nosilima te je prije posljednjeg sudačkog zvižduka napustio teren.

//rutube.ru/video/embed/6873073

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je u vodstvo došao u 24. minuti kada je Van Persie realizirao kazneni udarac koji je skrivio Holebas srušivši upravo nizozemskog reprezentativca u kaznenom prostoru.

Kada se činilo da će se na odmor otići s minimalnom prednosti domaćina, Wayne Rooney je dobro ubacio loptu na peterac gdje se odlično snašao Van Persie i povisio na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6873115

U drugom poluvremenu nije se dugo čekalo na povećanje vodstva, u 51. minuti sjajnu večer Van Persie je okrunio lijepim pogotkom iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6873147

Grci mogu biti nezadovoljni, ne samo da su ispustili prednost iz prvog susreta, uspjeli su promašiti i nekoliko izglednih prilika na Old Traffordu i ponovno su ostali bez četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manje neizvjesnosti bilo je u Dortmundu gdje je Borussia sačuvala prednost od 4-2 iz prvog susreta odigranog u St. Peterburgu. Zenit je za oproštaj od Europe ove sezone barem stigao do gostujuće pobjede 2-1.

Početak susreta nije bio nimalo ugodan za Borussiju jer je već u 16. minuti Hulk lijepim udarcem s više od 20 metara doveo Zenit u vodstvo i tako dao malu nadu gostima da bi mogli do čuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6873081

Ipak, u 38. minuti Sebastian Kehl je dobro reagirao na ubačaj Marcela Schmelzera i pogotkom glavom poravnao na 1-1 i otklonio nelagodu kod Borussijinih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6873093

Rusi se nisu predavali, tražili su drugi pogodak i do njega su došli u 73. minuti kada je Rondon pobjegao domaćoj obrani i vratio Zenit u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6873182

Međutim, tih 2-1 nije bilo dovoljno Rusima za prolaz dalje i Borussia unatoč porazu slavi ulazak u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo