Manchesterova 'povijesna' ponuda za Messija!

Engleski klub Manchester City svojedobno je bio toliko 'hrabar' da je ponudio 'čak' 30 milijuna funti za, prema mnogima, najboljeg nogometaša svijeta - Lionela Messija...

19.8.2012.
10:33
VOYO logo

Ova nezgoda datira iz ljeta 2009. godine kada je klub preuzeo bogati Sheik Mansour. Kako bi pokazao da je spreman uložiti velike novce u klub, te dovesti nekoliko svjetskih imena, Mansour je "izdao" naredbu da se pošalju ponude za neke od igrača, ali ne i za Messija!

"Sheik Mansour je komentirao u stilu "it's all getting messy" (sve postaje zamršeno). Znamo koliko telefonske linije, pogotovo na relaciji Manchester, London, Abu Dhabi, mogu biti loše. Stoga smo mi u Engleskoj njegovu rečenicu shvatili kao "Get Messi" (dovedite Messija). Poslali smo ponudu od 30 milijuna funti i mislim da je sasvim nepotrebno reći da smo ubrzo dobili odbijenicu", otkrio je bivši izvršni direktor Cityja Garry Cook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani" su se u pola godine ipak uspjeli pojačati nekim velikim imenima, koja danas predvode aktualnog prvaka, poput Carlosa Teveza, Yaye Tourea i Sergija Agüera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo