MAN UTD U FINALU EFL CUPA: / Hull City mu pokvario rođendan, ali Mourinho ima razloga za veselje

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Manchester Uniteda prvi su finalisti EFL Cupa.

26.1.2017.
23:02
Screenshot
VOYO logo

Suparnik Manchester Uniteda na Wembleyju 26. veljače bit će momčad Southamptona koja je s ukupnih 2-0 u polufinalu nadjačala Liverpool.

Manchester United može slaviti unatoč porazu u četvrtak, porazu koji je možda tek donekle pokvario 54. rođendan njihova menadžera Josea Mourinha. Prvi je to poraz engleskog velikana još od početka studenog kad je s 2-1 bolji bio turski Fenerbahçe u Europskoj ligi, odnosno prvi nakon sedamnaest uzastopnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za navijače Uniteda, pred čijim igračima je deveti nastup u finalu ovog natjecanja, jest upravo činjenica da nitko od Mourinha nema bolji omjer u finalima EFL Cupa. Triput je Mourinho vodio svoj sastav (tada Chelsea) u borbi za ovaj trofej, triput uspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se samog ogleda tiče Tom Huddlestone iz jedanaesterca bio je jedini strijelac u prvom poluvremenu, da bi Paul Pogba svojim sedmim pogotkom u sezoni u 66. minuti izjednačio na 1-1. Samo je Zlatan Ibrahimović (19) zabio više od Pogbe u ovoj sezoni što se igrača kluba s Old Trafforda tiče. Pobjedu je Hull Cityju donio udarac kojeg je u 85. uputio Baye Oumar Niasse. Senegalcu je ovo bio prvi gol u engleskom nogometu u karijeri. Zabio ga je u jedanaestoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo