LIVERPOOL SE VRATIO NA PRVO MJESTO: / Chelsea i Man United kiksali, City razbio Brighton

Image
Foto: Profimedia

Uzbudljivo je u Engleskoj

31.8.2019.
20:49
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda ponovno su kiksali, Chelsea opet nije imao sreće, a Manchester City je pobjedom u 4. kolu Premier lige privremeno preuzeo prvo mjesto na ljestvici.

Chelsea ponovno nije imao sreće

Chelsea ponovno nije imao sreće. U susretu protiv Sheffield Uniteda vodio je 2-0 golovima Tammyja Abrahama (19, 43). Na startu drugog poluvremena smanjio je Callum Robinson (46), a u samoj završnici susreta, u 89. minuti, stoper Chelseaja Kurt Zouma postiže autogol za konačnih 2-2. Mateo Kovačić bio je u početnoj postavi i igrao je za Chelsea do 83. minute, pruživši solidnu partiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
CHELSEA KONAČNO DO PRVE POBJEDE OVE SEZONE: /

Kovačić asistirao za pobjedonosni pogodak

Image
CHELSEA KONAČNO DO PRVE POBJEDE OVE SEZONE: /

Kovačić asistirao za pobjedonosni pogodak

United nije uspio doći do pobjede na gostovanju kod Southamptona

Iako je poveo 1-0 i posljednjih 20 minuta imao je igrača više, Manchester United nije uspio doći do pobjede na gostovanju kod Southamptona, završilo je 1-1. "Crveni vragovi" poveli su u 10. minuti, a strijelac je bio velški reprezentativac Daniel James, kojemu je to treći prvenstveni pogodak. Southampton je izjednačio golom Jannika Vestergaarda (58), a u 73. minuti ostao je s igračem manje jer je veznjak Kevin Danso dobio crveni karton. Unatoč tome, domaćini su uspjeli sačuvati remi.

City uvjerljivo svladao Brighton

Manchester City je uvjerljivo svladao Brighton sa 4-0, te je u tom trenutku bio privremeno preuzeo prvo mjesto na ljestvici. Pogotke za Manchester City postigli su De Bruyne (2), Agüero (42, 55) i Bernardo Silva (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je u gostima kod Burnleyja slavio sa 3-0, te je zadržao stopostotan učinak i vratio se na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Gosti su poveli u 33. minuti. Trent Alexander-Arnold ubacio je u kazneni prostor, lopta je okrznula napadača Burnleyja Chris Wooda i završila u mreži. Preostala dva pogotka Liverpool je postigao iz kontranapada, a strijelci su bili Sadio Mané (37) i Roberto Firmino (80).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Southampton 1 Vestergaard (58) Manchester United 1 James (10) - - - Chelsea 2 Abraham (19, 43) Sheffield United 2 Robinson (46), Zouma (89-ag) - - - West Ham 2 Haller (24), Jarmolenko (56) Norwich 0 - - - Crystal Palace 1 J. Ayew (73) Aston Villa 0 - - - Leicester 3 Vardy (12, 73), Tielemans (41) Bournemouth 1 Wilson (15) - - - Manchester City 4 De Bruyne (2), Agüero (42, 55), B. Silva (79) Brighton 0 - - - Newcastle 1 Schär (41) Watford 1 Hughes (2)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo