Mamićev 'specijalac' bahato odgovorio i Biliću i Čačiću!

'Sigurno sam si tim izlascima naštetio, vjerojatno bih davao više da ne izlazim. Ali, kažem, to se neće promijeniti, to je moj način života. Izlazit ću kada hoću, kada mi se da izlaziti.

21.1.2012.
11:32
VOYO logo

Dinamov Brazilac Sammir rekao je u intervjuu za Sportske novosti da želi na Euro, ali da će i dalje nastaviti s izlascima, makar mu oni štetili u karijeri.

"Motiv mi je igrati na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj. Želim odigrati pravo proljeće i konačno dobiti poziv Slavena Bilića. Hrvatsku nisam prekrižio", rekao je svoj stav o hrvatskoj reprezentaciji Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je svjestan da su mu izlasci u noćnim satima učinili zla, no ne misli od njih odustati.

"Izlazio jesam, ne krijem, pa to je normalno. Međutim, nije istina da sam propustio treninge i utakmice zbog izlazaka. Zakasnio jesam, ali propustio nisam ništa. Osim te jedne terapije, koju sam prespavao", rekao je Sammir i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno sam si tim izlascima naštetio, vjerojatno bih davao više da ne izlazim. Ali, kažem, to se neće promijeniti, to je moj način života. Izlazit ću kada hoću, kada mi se da izlaziti. NE može se to promijeniti".

O utakmicama Plavih u Ligi prvaka je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah mi je bilo jasno da tamo nemamo što raditi, da smo dobili prejaku skupinu. No, mislim da bih u Lyonu sigurno mogao igrati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo