hnl

‘Mamića želimo vratiti tamo gdje mu je mjesto, ali to neće biti lako’

Popularni odvjetnik i član Hajdukovog NO-a Ljubo Pavasović Visković prokomentirao je situaciju na Poljudu, prisjetio se početaka kada je aktualna uprava preuzela klub, te otkrio plan koji Bijeli imaju kada je u pitanju Zdravko Mamić.

“Mjesec ili dva nakon što smo izabrani shvatio sam da nam je namijenjena uloga ‘grobara’ kluba. Netko je pametno procijenio da klub umire, pa ga je predao navijačima da oni izaberu ljude koji će u povijest Dalmacije ući kao oni koji su pokopali Hajduk“, rekao je Visković i istaknuo kako se to nije dogodilo, te kako je aktualna garnitura na čelu poljudskog kluba napravila veliki preokret.

“Danas je situacija sasvim drugačija, klub će se izvući. Neće biti baš svima drago, ali što da im radim. Vjerujem u Brbića, pametan je i obrazovan čovjek s velikim poslovnim iskustvom. Nije čovjek iz nogometa i mislim da mu je to čak i prednost”, naglasio je.

Svjestan je Visković kako je Zdravko Mamić ‘alfa i omega’ hrvatskog nogometa i otkrio kako će Hajduk ustrajati na promjenama.

“Mi moramo napraviti sve da se sadašnje stanje promijeni, Mamića želimo vratiti tamo gdje mu je mjesto, tj. na poziciju gazde Dinama, a ne hrvatskog nogometa. Međutim, to neće biti lako, neće biti ni brzo i to zato što smo još preslabi.”

“Spretan je i lukav. Puno je energije i truda u to uložio i na takvom uspjehu valja mu ‘čestitati’. Ali, takvo stanje zapravo razara naš klub i ne treba nasjedati na ljubavne izjave koje povremeno stižu iz Zagreba. Tu ljubavi nema, niti je treba biti, mi tražimo samo čiste i poštene odnose”, zaključio je u razgovoru za magazin Naprid Bili, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povratak na Net.hr