MAMIĆ U VIP LOŽI NA STADIONU U ŠIROKOM BRIJEGU: / 'Tu se uvijek može pronaći talentiranih igrača'

Image
Foto: PIXSELL

Mamić je na stadionu Pecara u Širokom Brijegu pratio prvi ovosezonski europski dvoboj Širokog Brijega protiv Domžala.

13.7.2018.
18:22
PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić, koji se nakon što je nepravomoćno osuđen na 6 i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, nalazi u Bosni i Hercegovini, čije državljanstvo ima, i odakle se planira braniti i dokazivati svoju nevinost, viđen je na nogometnoj utakmici 1. pretkola Europske lige.

Mamić je na stadionu Pecara u Širokom Brijegu pratio prvi ovosezonski europski dvoboj Širokog Brijega protiv Domžala, javlja portal Jabuka.tv. Društvo su mu u VIP loži pravili širokobriješki poduzetnici i dužnosnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao utakmicu

'Evidentno je Domžale bolja momčad jer su dugo na okupu, iskusni su i mislim da su oni osvojili najviše bodova u proljetnom dijelu prvenstva Slovenije. Široki je dosta oslabljen u odnosu na prošlu sezonu, tu fali nekoliko ekipa', rekao je Mamić za Jabuka.tv na poluvremenu i dodao da u momčadi Širokog Brijega sigurno ima talentiranih igrača.

'Teško je o tome govoriti u ovoj utakmici kada se već gubi 0:2, teško je procijeniti stvarno stanje stvari. Mi smo prijatelji sa Širokim pa se uvijek nešto može pronaći. Bit će sada još prilika za gledati utakmice, ne samo NK Široki Brijeg, nego i mostarski Zrinjski, Brotnjo i druge klubove pa ćemo vidjeti, ali nešto će se naći', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo