MAMIĆ U PROBLEMIMA: / Uništile ga ozljede, otpada i junak pobjede protiv Arsenala!

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Nisu dugo mogli nogometaši Dinama uživati u pobjedi protiv Arsenala (2:1) koja je odjeknula cijelom Europom.

18.9.2015.
14:30
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

Iako se požalio da ima dosta problema s ozljedama u momčadi, Dinamov trener Zoran Mamić najavio je lov na pobjedu protiv najvećeg rivala.

"Mi smo se utakmicom protiv Arsenala napunili samopouzdanjem i idemo u Splitu po pobjedu. Svjesni smo kvalitete Hajduka i snage koju im daju navijači, ali isto tako smo svjesni i svoje snage i niza koji imamo. Iskreno, sviđa mi se da nas nakon Arsenala čeka Hajduk, a volio bih da nakon njih igramo s Rijekom pa u nizu takve jake utakmice", naglasio je Mamić na konferenciji za novinare, a onda počeo nizati probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupo smo platili pobjedu"

"Nisam se nikada žalio na ozljede, pa neću niti sada, ali imamo dosta problema. Uglavnom, skupo smo platili pobjedu protiv Arsenala. Sigali je sigurno otpao, kao i Pinto, Taravel i Fernandes gotovo sigurno, a Ćorić je upitan zbog udaraca koje je dobio od Ospine. Gotovo cijela obrana, da... Ipak, moram reći da Sigali inzistira na igranju i ne znam kako ću ga uvjeriti da ne igra jer ima golemu želju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je vrijedilo jučer, ne vrijedi danas"

Unatoč svemu nabrojanom, kod Mamića nema defetizma. To i ne čudi kad se uzme u obzir da su Zagrepčani bez poraza u 42 utakmice zaredom u svim natjecanjima, točnije od 27. listopada prošle godine kada su izgubili od Astre Giurgiu u Europskoj ligi.

"Igrali smo već utakmice s juniorima i kadetima... Nema se smisla zamarati problemima koje ne možeš promijeniti. Razgovarali smo malo s igračima na treningu i svjesni smo rezultata koji smo napravili, ali i onoga da što je vrijedilo jučer, ne vrijedi danas. Sigurno se momčad ispraznila psihički, ali čeka nas nova utakmica, novo dokazivanje... Nema smisla previše slaviti. Malo su ipak zaslužili pa su nakon utakmice imali izlazak do 3 sata kada su se vratili u hotel na stadion na spavanje. Zaslužili su."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

U posljednje dvije utakmice na Poljudu Modri su zabijali u sudačkoj nadoknadi. Jednom im je to donijelo pobjedu, a jednom remi. Ove je, pak, sezone na startu prvenstva u Maksimiru bilo 1:1.

Image
POBJEDA NOGOMETA: /

Derbi bez Mamića i odluke na terenu!

"Moramo biti bolji nego u tim utakmicama kako bismo ostvarili rezultat koji želimo. U Hrvatskoj uvijek igramo svojim stilom, a naravno da se nešto pita i protivnika. Uostalom, kako se pitalo i nas u srijedu protiv Arsenala", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo/Sportski.net

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo