Gotovo je?! Sammir odlazi, stiže nova velika zvijezda!

Dinamo je pred rekordnim transferom! Prema pisanju argentinskih medija, braća blizanci Rogelio i Ramiro Funes Mori su na meti hrvatskog prvaka, a Sammir je na korak od odlaska iz Maksimira.

26.7.2013.
9:46
VOYO logo

Blizanci igraju za jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu – River Plateu. Njihov ugovor s argentinskim velikanom istječe 2014. godine, a navodno ga ne misle produživati u domovini.

Rogelio je brzi napadač koji već tri godine uspješno igra za seniore Rivera, dok Ramiro igra na poziciji stopera. Za Dinamo su čak i preskupi, pogotovo Rogelio, koji je igrao i za argentinsku reprezentaciju. U Riveru za njega traže čak sedam milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mamić ima aduta u rukavu. Kako pišu Argentinci, 'bolji brat' bi stigao u Dinamo za 3,5 milijuna dolara, a River bi dobio polovicu njegovog transfera nakon odlaska iz Dinama.

//www.youtube.com/embed/WyvGZ0K3tf4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se to ostvari, 22-godišnji blizanci bili bi najveći transfer u povijesti Dinama, a slijedi i novi odlazak iz Maksimira.

Prema pisanju Večernjeg lista, Sammir ide u Rusiju. Posao je pred završetkom, a Dinamo bi inkasirao odštetu od šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo