Mamić se javio iz Salzburga: 'Oni su najbolja momčad naše skupine!'

Dinamo je u Salzburgu odradio posljednji trening pred veliki okršaj s Red Bullom u 3. kolu Europske lige u četvrtak.

22.10.2014.
22:18
VOYO logo

"Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika od preostale tri momčadi u skupini. Vjerujem da ćemo vidjeti dobru i zanimljivu utakmicu jer obje momčadi igraju napadački nogomet. Naravno, nešto se u svemu tome pita i njih koji su domaćini, a na koncu će se na terenu vidjeti tko se bolje pripremio. Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno", započeo je Mamić i istaknuo napadački dio momčadi:

"Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad, odlično izgledaju na terenu i moramo svi biti na visokom nivou i ostaviti 'dušu na terenu' za pozitivan rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je igrao protiv Salzburga 2009. u 3. pretkolu Lige prvaka. U prvoj utakmici u gostima bilo je 1:1, uz gol Marija Mandžukića, a u uzvratu na Maksimiru Dinamo je izgubio 1:2, pa je Salzburg prošao dalje. I ovoga je puta nemoguće prognozirati rezultat.

//www.youtube.com/embed/wGDQT7e8X94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju; posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat. Tko će na kraju imati bolji dan taj će izvući kvalitetniji rezultat".

Austrijske medije je zanimalo koliko će Modrima nedostajati najbolji strijelac Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da je udarac kada najbolji strijelac nije spreman i nedostajat će, ali oni koji će igrati umjesto njega su kvalitetni i vjerujem da će to potvrditi na utakmici protiv Salzburga. Nema pritiska, ostalo je još četiri utakmice i 12 bodova; idemo od utakmice do utakmice i nećemo previše kalkulirati", zaključio je Mamić.

Nakon dva kola u skupini D Celtic i Salzburg imaju po 4 boda, Dinamo 3, a rumunjska Astra je bez bodova. U četvrtak u 21.05 sati sastaju se Celtic - Astra, te Salzburg - Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo