Mamić na koljenima: 'Nije bilo namjerno! Ispričavam se'

Nogometaši Dinama otputovali su na drugi dio priprema u Njemačku.

18.1.2014.
16:06
VOYO logo

Prvi čovjek Dinama otkrio je razlog dolaska u klub Marka Kužea, sina među navijačima omiljenog trenera Josipa Kužea, koji je preminuo prošle godine.

''Prvo treba reći da je Marko Kuže sin jedinac Josipa Kužea i da smo mi, kao odgovorna obitelj Dinama, dali kruh tom mladiću. To je bio prvi razlog njegovog dolaska u Dinamo'', rekao je Mamić i također dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Učinilo nam se zgodnim da jedno karizmatično prezime koje navijači vole i poštuju dođe. A ako navijači odluče da to nije on mi ćemo ga premjestiti na neko drugo radno mjesto, jer ga se nećemo odreći. Naša je pretpostavka danas da je on željeni dečko''.

Otkrio je Mamić da ipak pregovora s Bad Blue Boysima o njihovom povratku na stadion i primirju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaki dan s njima razgovaram, razgovaram s Boysima, a ne Crvenim kmerima. To su sve pojedinačni stavovi, a ne stav cijele grupe. Naravno da smo mi bezuvjetno za pomirenje''.

Mamić je stoga navijačima poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja se i ovom prilikom ispričavam za sve što smo klub i ja doprinijeli da taj odnos ne bude dobar. To nije bilo namjerno, jer oni koji ne žele taj mir i koji se boje te simbioze oni stalno podmeću''.

Osvrnuo se Mamić i na poveznicu Dinama i Lokomotive o čemu se nedavno govorilo u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne postoji nikakva pupčana vrpca, ne postoji nikakva pravna vrpca. Nema te sile svijeta nego postoji samo pravo tko bi to mogao dokazati jer to jednostavno ne postoji. Postoje jedino prijateljski odnosi'', rekao je Mamić.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo