Stiže utakmica godine: 'Dinamo ne zna igrati defenzivno'

Dinamo u srijedu (20.45 sati) igra vjerojatno ključnu utakmicu u sezoni. Na rasporedu je uzvratni dvoboj 3. pretkola Lige prvaka protiv danskog Aalborga.

5.8.2014.
16:58
VOYO logo

Ukoliko prođu Dance, Dinamo je osigurao minimalno mjesto u skupini Lige Europe i dva milijuna eura u klupsku blagajnu, a ulazak u Ligu prvaka bio bi bonus. Zato u Maksimiru se ne smiju nimalo opustiti zbog gola prednosti iz prve utakmice.

"Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi. Svjesni smo važnosti i značaja kao i rezultata iz prve utakmice, ali i kvalitete koju Aalborg ima. Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo. Koncentracija je maksimalna i želimo se što bolje pripremiti", kazao je Dinamov trener Zoran Mamić i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TIbHUxMS3Q8

"Ponavljam, čeka nas opasan, ali i neopterećen protivnik jer oni puno laganije i realnije proživljavaju (ne)uspjehe; takve momčadi su jako opasne. Uigranost im je najveća kvaliteta. Tri-četiri ili pet godina igraju zajedno i to se vidi po šablonama u igri. Mi? Da, mi nismo tako uigrani, ali imamo što imamo i želja nam je što prije se uigrati i biti bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova prednost je Brozovićev gol iz prve utakmice, ali hrvatski prvak ne misli braniti prednost.

"Dinamo ne zna igrati defenzivno. Nažalost, to se mora jako dobro trenirati, a to ne možemo na utakmicama u prvenstvu jer se svi protiv nas brane. Mislim da će igrati kao i do sada s time što bi bekovi mogli biti još ofenzivniji. Naravno, najviše se pita nas i koliko ćemo mi dozvoliti iako na terenu nikada nije sve kako zamislimo prije", zaključio je Mamić u izjavi za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo