DINAMO NACILJAO METU

MAMIĆ POTVRDIO DA ŽELI ZVEZDINOG NOGOMETAŠA! Odgovor iz Beograda: ‘Nema govora o prodaji igrača hrvatskom klubu’

‘Zagrebački dinamo pokušat će u zimskom prijelaznom roku angažirati zadnjeg veznog igrača Crvene zvezde Mitchella Donalda, potvrdio je za Informer prvi čovjek hrvatskog prvaka Zdravko Mamić’, uvod je teksta na internetskim stranicama srpskog tabloida.

Za 27-godišnjak nizozemskog nogometaša koji je prošle godine stigao iz ruske Mordovije za 200,000 eura navodi se aktualna vrijednost od 1,5 milijuna eura, ali i oštar odgovor direktora beogradskog kluba Zvezdana Terzića koji kaže da, piše Informer, „ako je zainteresirana strana Dinamo ili bilo koji hrvatski klub, onda nema ni govora o prodaji“.

„Što se Dinama tiče, otvoreni smo za suradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiji, ako ih klubovi žele pustiti i ti momci žele doći k nama, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam zaista nikakav problem sa tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje. Uostalom, Donald je Nizozemac, njemu tek nije bitno“, citira se Mamić uz dodatak:


„Čuo sam dosta dobrih stvari o Donaldu i skauti iz Dinama su ga pratili na nekoliko utakmica. Zasad klub sastavlja listu želja za zimski rok, a Donald je na njoj. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati sljedećih dana, ima još vremena do početka prijelaznog roka. Znam da je riječ o kvalitetnom igraču, koji je mnogo pomogao Zvezdi i vjerujem da bi se snašao i u Dinamu.“

Od toga, čine se, ipak ništa.

„O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kralježnica Zvezdine momčadi i potreban nam je za osvajanje još jedne  titule prvaka. On mora ostati do ljeta. Nije stvar cijene, već nam je potreban“, poručio je Terzić.

Povratak na Net.hr