FOTO: / Mamić u elementu! 'Ovo će biti Dinamo koji još niste vidjeli'

Posljednje pressice uoči uzvratnog 'play-off' dvoboja Lige prvaka u Beču su odradili izašli trener Austrije Nenad Bjelica, te v.d. trenera Dinama Zoran Mamić pojačan kapetanom Josipom Šimunićem

26.8.2013.
20:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Austrija ima veliku prednost od 2:0. Bjelica je svjestan da će Dinamo morati žestoko nasrnuti na obranu njegove momčadi, no uvjeren je kako ima pravi recept.

"Jako dobro znamo da nas čeka još 90 teških minuta. Dinamo je iznimno jak, brz, igraju u oba smjera. Moramo biti čvrsti u obrani. Spremni smo na sve situacije, imamo samopouzdanja i posebno smo jaki mentalno", rekao je Bjelica i osvrnuo se na posljednje izjave dinamovaca.

"Modri su uvjereni da će proći, volio bih da nas ponovno podcijene! Neka to i naprave. Mi im nemamo namjeru odgovarati preko medija, već na terenu", rekao je Bjelica.

A nakon Bjelice su pred novinare izašli Zoran Mamić i Joe Šimunić.

http://videa.hu/player?v=VILIbrIZL8iSjehK

"Odmah ćemo krenuti u napad, oni to očekuju, a mi ćemo to i napraviti. Nema čekanja, gubimo 0:2 i ovo će biti jedan drugi Dinamo koji još niste vidjeli. Svim navijačima obećavam da ćemo dati sve od sebe, ali hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo."

Šimunić je bio slikovitiji o mlađeg Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Recimo to ovako, da je Dinamo boksač onda bi Dinamo gubio nakon šest rundi, no imamo još šest rundi u kojima sve možemo promijeniti. Sreća je što još uvijek možemo sve promijeniti i učinit ćemo sve da se to i dogodi. Želimo nadoknaditi minus i ponovno se plasirati u Ligu prvaka", zaključio je Joe.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali