Neki su krivo shvatili: Mamić je zbunjen i ljut

Nogometaši Dinama u subotu, u sklopu hrvatskog nogometnog prvenstva, gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa.

26.9.2014.
13:51
VOYO logo

"Nakon sjajne serije i niza pobjeda veselimo se prvenstvenoj utakmici. Igramo u Koprivnici gdje smo u posljednje vrijeme ostvarili dobre rezultate i nizali pobjede. Pred nama je protivnik koji je pobjedom protiv Osijeka najavio bolje dane, ali mi ne želimo stati i cilj je iz Koprivnice se vratiti s tri boda", kazao je Zoran Mamić.

Kakva je situacija s ozljedama u momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je manje-više isto. Šimunović se sutra priključuje treninzima i još nije spreman za sutrašnju utakmicu. Taravel? On će biti u kadru".

Strateg Dinama je za službene klupske stranice objasnio i situaciju oko Fernandesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće konkurirati za utakmicu u Koprivnici. Došao je u fazu da može stopostotno odraditi trening i sada su pred njim 2-3 tjedna intenzivnih treninga po 2 puta dnevno. Možemo reći da ga čekaju "mini pripreme" kako bi poslije iduće reprezentativne stanke bio na nivou. Naravno, za formu ćemo morati još čekati", izjavio je Mamić.

Dinamo u drugom kolu natjecanja po skupinama Europske lige gostuje u Glasgowu kod nikad slabijeg Celtica. Utakmica je na rasporedu slijedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica protiv Celtica neće puno utjecati na sastav za Koprivnicu. Nakon Slavena imamo dovoljno dana da se pripremimo za Celtic, ali ne želim niti pričati niti razmišljati o toj utakmici. Idemo susret po susret".

Dinamov trener nije bio sretan kako su neki mediji tretirali nastup Franka Andrijaševića na utakmici protiv Ponikvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo pojedinačno razgovarali s igračima nego na zajedničkom sastanku. Machado? On je jedan od rijetkih koji je u Gajnicama radio i igrao kako smo se dogovorili. Zapravo, za nagradu sam ga izvadio iz igre. Presjekao ga je živac u leđima, a već je jučer bio bolje. Kada ste već spomenuli Franka Andrijaševića, malo me zbunjuju natpisi u medijima jer Franko svojim radom apsolutno zaslužuje biti dio naše momčadi. Naravno, za njega je neugodno kada nema veliku minutažu, ali na njegovoj poziciji imamo jaku konkurenciju, reprezentativce koji igraju u odličnoj formi i jednostavno mora čekati svoju priliku", zaključio je, kako donose Sportske novosti, ljutiti trener Modrih

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo