Mamić otkrio što se dogodilo s transferom Alena Halilovića

Pred Dinamom je potvrda prolaska u finale Hrvatskog kupa. U drugoj polufinalnoj utakmici u srijedu igraju sa Slaven Belupom te imaju dva gola prednosti.

25.3.2014.
16:58
VOYO logo

"Katalonci su tražili da naš mladi igrač napravi još neke pretrage što je i napravljeno. Poslali su naši liječnici nalaz i mislim da će sve danas biti službeno obavljeno. Znate svi da je Barcelona igrala u nedjelju El Clasico i da je bilo slavlje. Oni su se jučer vratili iz Madrida tako da će oni danas prekontrolirat te nalaze koji su u redu, ali oni ih moraju vidjeti. Mislim da će to onda tijekom poslijepodneva biti i službeno", rekao je trener Zoran Mamić na presici u utorak.

Utakmica protiv Slavena trebala bi biti samo formalnost, ali oprez je prisutan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba biti objektivan i reći da je sigurno bilo jedno emotivno pražnjenje nakon velike pobjede. Postoji opasnost od malog opuštanja što je i normalno. Sve ćemo napravit da se to ne dogodi i da odrade utakmicu maksimalno ozbiljno od prve minute i da potvrde dobru formu i raspoloženje koje vlada kod nas."

Ademi zbog frakture nosa neće kandidirati za sastav, a Soudani je pod temperaturom pa je neizvjesno hoće li ozdraviti do sutrašnje utakmice. "Nemam velike mogućnosti za zamjene", rekao je Mamić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit ćemo sve da složimo momčad da ona igra onako kako mi želimo. Lakše je to reći nego sprovest na terenu zbog svi okolnosti. Nemamo pravo na krivi korak i on se sigurno neće dogoditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo