Mamić otkrio kako se Mourinho kladio na Dinamo!

Jose Mourinho bio je najveća zvijezda na Maksimiru, slikao se i pozdravljao sa svima po redu, a najvažniju stvar navodno je rekao Zdravku Mamiću.

8.9.2012.
12:50
VOYO logo

Slavni portugalski trener nije se u Zagrebu nagledao lijepog nogometa. Činilo se kao da se poprilično dosađuje u maksimirskoj loži, ali na kraju je ipak vidio ono najvažnije - bljesak Luke Modrića koji je sjajnim proigravanjem stvorio šansu za Mandžukića i Jelavića, i jednim potezom 'probio' Makedoniju.

Sve ostalo bilo je zazaborav, a to je većim dijelom susreta oslikavao i Mourinhov izraz lica u stilu 'Po što sam ja ovdje došao?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je zapravo napravio veliku gestu prema Modriću, pokazavši koliko mu je važan, a zauzvrat je dobio puno komplimenata od zagrebačkih domaćina, kako od ljudi u reprezentaciji, tako i u Dinamu. Naime, Mourinha su osim Vatrenih, ugostili i članovi Dinamovog izvršnog i nadzornog odbora, a najvažniju stvar s druženja otkrio je Zdravko Mamić, nakon utakmice.

"Jose Mourinho mi je rekao kako se sa svojim prijateljima kladio da će Dinamo u Ligi prvaka osvojiti pet bodova", otkrio je veseli Mamić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen je gazda hrvatskog nogometa bio i nastupom Hrvatske.

"Oduševljen sam, ovo je velika pobjeda. Samo oni koji se ne razumiju u nogomet ne shvaćaju kako je teško startati u kvalifikacijama i uzeti na početku tri boda. Pobjeda nad Makedonijom ogromna je ko Velebit u uopće ne sumnjam da ćemo se plasirati na SP u Brazil".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo