MAMIĆ ODGOVORIO NA GORUĆE PITANJE O PREUZIMANJU BIH KLUBA: / 'Sine moj, ovo je jedina istina...'

Image
Foto: PIXSELL

Srebro Vatrenih i Modrićev osobni niz priznanja, Mamić je pripisao sebi

16.10.2018.
16:45
PIXSELL
VOYO logo

Hoće li Zdravko Mamić preuzeti bosansko-hercegovački nogometni klub Široki Brijeg pitanje je na koje odgovor jednako nestrpljivo čeka tamošnje društvo kao i zaljubljenici u nogomet u Hrvatskoj.

Ništa od svega

Dinamov savjetnik koji se od hrvatskog pravosuđa sklonio u Bosnu i Hercegovinu, pisao je portal sirokibrijeg.info, 'sviđalo se nekima ili ne od 2019. preuzima NK Široki Brijeg'. Izgleda da u tome nema istine, barem ako je vjerovati izjavi koju je Mamić dao za Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio", tvrdi Mamić koji usput nudi svoju istinu onoga 'što je napravio'.

Još je savjetnik

"Hrvatska završila kao druga na svijetu i Luka Modrić je proglašen za najboljeg igrača na svijetu", opisao je Mamić svoje zasluge, a okrenuo se i još nekim uspjesima koji ga ispunjavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, što mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome. Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo