KAOS U MAKSIMIRU

MAMIĆ NAPRASNO ODGODIO NAJAVLJENU PRESICU: Što se događa u i oko Dinama? Napadi, pokušaji atentata, paleži automobila…

Službeni GNK Dinamo odgodio je najavljenu press konferenciju, koja je bila zakazana za petak u 12.00.

Što se događa u i oko Dinama? Pitanje je koje zanima nogometnu javnost. Pogotovo nakon što je noći na srijedu zapaljen automobil Dinamova člana uprave i direktora sigurnosti Krešimira Antolića, o čemu je upravo Net.hr prvi izvjestio.

DRAŽEN LADIĆ ZA NET.HR: ‘Napokon sam dobio novac koji mi je dugovao Dinamo’

Ovo je zadnji primjer u dugačkom nizu zapaljenih automobila i napada na članove tog zagrebačkog nogometnoga kluba ili navijača. Također, u rujnu mjesecu trener Dinama Mario Cvitanović napadnut je ispred svoje zgrade.


Mamić i Dinamo na udaru

Cvitanović je prije napada, poslijepodne, vodio svoju momčad u utakmici Kupa Hrvatske protiv Borca iz Imbriovca, a po povratku svojim Mini Cooperom kući u naselju Vrbik dvojica maskiranih napadača su ga dočekala i pretukla palicama.

Ljetos je Dinamov savjetnik, neslužbeni vladar hrvatskog nogometa, čovjek opterećen USKOK-ovim optužnicama Zdravko Mamić, dva puta napadnut.

MIŠKOVIĆ VIĐEN U MAMIĆEVOM DRUŠTVU: Je li Dinamov savjetnik tražio podršku za Šukera?

Prvi napad dogodio se u Bolu na Braču. Mamića je šakom u glavu udario jedan navijač Hajduka. Do incidenta je došlo na Pazariću, nadomak lučice u središtu Bola, gdje je Mamić doplovio sa svojom jahtom. Od jačine udarca pao je u more.

ZDRAVKO MAMIĆ ZATEČEN ISPRED HILTONA: Savjetnik briljirao izjavom! ‘Slučajno sam se ovdje zatekao’

Antolićev automobil izgorio na Vrbanima u očito podmetnutom požaru

Nakon toga, na njega je izvršen atentat. Nepoznati napadači su 22. kolovoza oko podneva u mjestu Zidine kod Tomislavgrada pucali na njega. Mamić je ranjen u nogu, a prva pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Tomislavgrad.

Dva su muškarca izašla iz šume i propucala Mamića koji je bio na čelu obiteljske kolone te pobjegla u automobilu. Tomislavgrad je bio pod policijskom opsadom. Puno nasilja događa se oko Dinama. Zašto? Možemo samo nagađati…

Posljednji slučaj koji nema veze s nogometom, a koji ima veze s crnom kronikom, slučaj paljenja automobila Dinamovog šefa sigurnosti Krešimira Antolića, dogodio se baš uoči izbora 22. prosinca u zagrebačkom hotelu Sheraton, na kojima će predsjednik Davor Šuker biti jedini kandidat.

Očekivalo se kako će na najavljenoj presici za petak u 12.00 u konferencijskoj sobi na Maksimiru biti riječi upravo o tome, kao i o nadolazećim izborima u HNS-u… Ali na kraju je presica odgođena. O novom terminu klub će obavijestiti naknadno.


Povratak na Net.hr