Uvijek ista priča: Mamiću, nešto si zaboravio?

Dinamov trener Zoran Mamić bio je jako 'hrabar' kada je nakon drame protiv Opatije govorio kako je bio blizu ostavke.

6.11.2014.
21:38
VOYO logo

Primiti devet golova od Red Bulla u dvije utakmice stvarno nije lako i Mamićevom Dinamu treba stvarno čestitati na dosljednjosti u kiksevima. Sada je valjda svima jasno kako nisu krivi ni Šimunić ni Sigali, stoperski dvojac koji je trener prebrisao pred ogled sa Salzburgom na Maksimiru.

"Teško mi je sad reći zašto i kako smo izgubili. Igrači su pokazali nedostatak sigurnosti, samopouzdanja, na poluvremenu u svlačionici pokušali smo ih dići, nismo uspjeli. Negdje smo pogriješili, u trenažnom procesu, pritisku... Teško je reći", pričao je nakon utakmice Dinamov trener i pokušao malo govoriti o taktici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratili smo se na stari sistem igre. On je dosta dobro funkcionirao protiv Celtica, Rijeke, Hajduka... Nismo htjeli riskirati, iako nismo planirali ni jurišati. Takve se pogreške ne smiju dešavati ni momčadima slabijima od nas."

//www.dailymotion.com/embed/video/x29h4f1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić, začudo, se više ne zamara prolaskom u drugi krug, iako teoretska šansa još postoji, Celtic ima pet bodova prednosti dva kola prije kraja.

"Ne opterećujem se prolazom i rezultatom Celtica u ovom kolu, jer ovakvom igrom ne možemo reći da ćemo dobiti Astru i Celtic", zaključio je trener Dinama nakon još jednog debakla. Da mu brat nije izvršni predsjednik sigurno bi bio bivši...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Dinamo dugo nije imao bolju momčad, a na meni i mojem stručnom stožeru je da to potvrdimo na terenu. Svjestan sam da ovime stavljam pritisak na sebe, ali ovdje sam deset godina i po meni je ovo najbolja momčad koju smo ikada imali. Želimo pravi rezultat i iskorak, a to bi bio prolazak skupine", poručio je Dinamov trener na početku novog europskog križnog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo