OGLAS

VIDEO: / Mamić obećao! 'Pomoći ću Eni, Nori, Joži i Mili Horvat!'

Zdravko Mamić je u četvrtak održao još jednu presicu u Maksimiru, no najkraću dosad. Umjesto velikih riječi, izvršni predsjednik Dinama je ovoga puta obećao – velika, humanitarna djela.

14.2.2013.
9:31
VOYO logo

Zdravko Mamić je odmah uzeo riječ i otkrio o čemu se radi.

"Vi znate da je jučer počela korizma i mi u Dinamu smo željeli po evanđelju Isusa Krista napraviti nešto dobro, da svoj put, Kristov put, pokažemo djelima. Pa evo, tako ćemo i na današnji dan prezentirati o čemu se radi, te pozvati sve koji žele da se pridruže i da prihod od utakmice Dinamo – Rijeka ove nedjelje posvetimo bolesnoj djevojčici Eni Šarac, o kojoj ste vi već puno pisali i za nju puno učinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko znam, ona je dosad napravila pet operacija i sada ide na operaciju tumora u München. Sredstva koja je sama prikupila donirala je našoj heroini Nori. A sada njoj fali za operaciju. Tako da smo mi u Dinamu odlučili da ćemo kompletan prihod utakmice donirati za nju. A ako ne bude dovoljno, jer ne možemo mi tjerati ljude na Maksimir, osobno ću podmiriti sve ostale troškove, tako da ta operacija 27. ne bi trebala biti upitna", rekao je Mamić i dodao da je Dinamo preuzeo trošak smještaja obitelji Nore Šitum u Americi kako se novac koji je za nju prikupljen ne bi trošio ni na što drugo "osim na liječenje".

Potom se okrenuo još jednoj tužnoj priči – bolesti bivšeg Dinamovog trenera Josipa Kužea, koji je obolio od leukemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate i da je u bolnici završio naš trener Josip Kuže, ja sam s s njim čuo i otići ću kod njega u bolnicu i u svoje i u ime kluba mu želim brz oporavak. Bit ćemo sve vrijeme uz njega, ne samo deklarativno, nego ćemo mu pomagati i omogućiti sve što treba", rekao je Mamić te najavio da će pomoći i HTV-ovoj novinarki Mili Horvat, kojoj je dijagnosticiran tumor jednjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam pročitao priču o Mili Horvat, koja se također bori s teškom bolešću, i ako bude trebala pomoć, imat će našu podršku. Mila, Joža, Ena, Nora, držite se svi skupa!", poručio je Mamić i na kraju zaključio:

"Ipak, ovo je Enin dan, svi smo mi Ena Šarac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo