hnl

Konačno je otkriveno koliko je koštala obnova stadiona!

U Dinamu je održana Skupština na kojoj je izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić Izvršnom odboru, ali i javnosti, otkrio brojke o klupskom poslovanju i uređenju stadiona te poručio da bi otišao iz Maksimira, ali da Modre nitko ne želi preuzeti.

Zdravko Mamić se u Maksimiru pojavio s brojkama i otkrio da je Dinamo u 2011. godini imao prihod od 147.457,989 kuna, a rashod od 184.617.623 kune, što bi značilo da je hrvatski prvak prošlu godinu završio s negativnim poslovanjem od oko 37 milijuna kuna.

Mamić tvrdi da bi bez svote utrošene za obnovu stadiona i amortizaciju igrača Dinamo imao višak od 28.454.220 kuna.

A upravo je obnova stadiona izazvala najveću buru u javnosti pa su ga prozvali i Bad Blue Boysi tvrdeći da su stolice na stadionu preplaćene. Mamić tvrdi da je na obnovu maksimirskog ‘ružnog pačeta’ utrošeno 31.566,269 kuna, no nije ponudio odgovor na konkretno pitanje koje mu je odaslano iz redova navijača.

“Iako je situacija u cijeloj našoj zemlji dramatična, a mi već dvije godine nismo prodali niti jednog igrača, Dinamo je likvidan. Moram to naglasiti zbog kontinuiranog stvaranja lažne slike da Dinamo živi na teret poreznih obveznika”, izjavio je Mamić i započeo s patetikom:

“Dinamo je moj život, no zadnje dvije godine na posao dolazim kao na stratište. Ovdje sam isključivo zbog odgovornosti prema klubu. Skupa s predsjednikom Barišićem, članovima IO-a i ljudima iz uprave, postao sam taoc. Svi nas gaze i pljuju, a nitko ne želi preuzeti klub. S ovog mjesta još jednom pozivam ljude koji imaju volje i želje voditi klub da dođu. Imat će doček kakav nikad nitko nije imao. Međutim, takvih nema. Svima je lakše gaziti i pljuvati sa strane, a mi koji smo u klubu, mi si ne možemo priuštiti ćeif da dignemo ruke od svega i odemo u trenutku kada osjetimo da ovo nema smisla”, izjavio je Mamić uoči derbija s Hajdukom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr