PERVANE, SAKRIJ SE: / Mamić je novi kralj humora u Hrvata

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nogometaše zagrebačkog Dinama u srijedu navečer u Pireju očekuje sraz 4. kola Lige prvaka protiv grčkog prvaka Olympiakosa, momčadi od koje su poraženi u prošlom kolu tog natjecanja.

3.11.2015.
21:05
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"Čeka nas utakmica Lige prvaka na prelijepom stadionu i pred sjajnom publikom što je za svakoga od nas koji ima priliku biti tu velika nagrada. Olympiakos je odlična momčad, kada im malo slabije ide, onda su opasni u prekidima, a imaju i sjajne pojedince koji u svakom trenutku mogu odlučiti utakmicu", prenosi Mamićevu izjavu Dinamova stranica. Slično razmišlja i Pivarić.

"Pun stadion će nas motivirati"

"Svi slušamo puno o sjajnim navijačima Olympiakosa i svakom igraču je privilegij igrati u takvoj atmosferi. Jedva čekamo utakmicu, Olympiakos je favorit i vjerojatno će biti još bolji nego u Zagrebu, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati izvući pozitivan rezultat", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo i na prvu utakmicu istih momčadi. Podsjetimo, u njoj je Olympiakos slavio s 1:0.

Image
KRAJ: /

POTPUNI ŠOK NA MAKSIMIRU! Grci zabili nemoguće, sudac oštetio Dinamo!

Image
KRAJ: /

POTPUNI ŠOK NA MAKSIMIRU! Grci zabili nemoguće, sudac oštetio Dinamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u prvoj utakmici bili prilično dobri, no to nije bilo dovoljno za dobar rezultat tako da u srijedu moramo biti još bolji. Vjerujem da moja momčad to može i da će ih pun stadion dodatno motivirati da daju još više. Sigurno da mi ne igramo često na ovakvom nivou i to je prednost Olympiakosa, ali želimo to nadoknaditi željom i borbenošću. Znamo da je Olympiakos s mogućih devet bodova već blizu prolaza, sigurno i oni to dobro znaju, no teško je reći hoće li nas odmah na početku napasti jer će se ipak nešto pitati i nas. Kažem, vjerujem u svoju momčad", rekao je.

"Ne zamaram se ozljedama"

Mamića je dočekalo i pitanje vezano uz dvojbu oko toga koji će vratar braniti u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Riješio sam dvojbu. Branit će golman", ispalio je Dinamov trener, pa nastavio o brojnim ozlijeđenim igračima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da neće igrati puno igrača koji bi vjerojatno počeli utakmicu, ali ne zamaram se stvarima koje ne mogu promijeniti i vjerujem da će igrači koji će igrati dostojno zamijeniti one kojih nema. Uostalom, već su to i pokazali u utakmicama iza nas."

"Neka kasnije osvajaju bodove"

Za kraj je Dinamov trener opet ustvrdio da je Olympiakos iznimno jak, ali i da neće unaprijed prihvatiti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da su Bayern i Arsenal kod većine bili favoriti, ali mi koji redovito pratimo sve klubove znali smo za rezultate koje postiže Olympiakos i nitko se nije usudio reći da oni neće biti prvi ili drugi u skupini. Ipak, mi ćemo napraviti sve da im pokvarimo račune pa neka onda u zadnja dva kola osvajaju bodove", završio je Mamić.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo