Mamić izabrao kandidata: Dinamo kreće po njemačku legendu!

Njemački stručnjak Felx Magath najizgledniji je kandidat za Dinamovog trenera. Braća Mamić su odlučili dovesti trenera iz inozemstva, a izbor je navodno pao na 60-godišnjeg Magatha.

24.8.2013.
9:49
VOYO logo

Njemački lisac je vodio brojne ugledne bundesligaše poput HSV-a, Werdera, Nürnberga, Eintrachta, Stuttgarta, Wolfsburga, Schalkea i minhenskog Bayerna, ali nikad nije radio u inozemstvu.

Dinamo bi mu bio revolucionarni korak u karijeri, a kako pišu Sportske novosti, on je izuzetno radišan i iznimno strog trener koji ne dopušta nikakva iščašena pronašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegove su metode rada poprilično žestoke (treninzi traju i preko tri sata), a poznat je i po legendarnom 'Magath Hillu’ - umjetnom brdu u blizini trening-kampa na koji se redovito uspinju njegovi igrači. A s takvim se pristupom i načinom rada brojni igrači Dinama vjerojatno nikada nisu sreli. Uostalom, kao trener Wolfsburga bez problema je na tribine slao i jednog Diega", stoji u Magathovom opisu u SN-u.

Hoće li on stvarno i sjesti na Dinamovu klupu, saznat ćemo uskoro, ali trener takvog kalibra sigurno bi bolje 'uglazbio' momčad od Krunoslava Jurčića. Makar, nesretni je Kruno samo jedan od krivaca za Dinamova posrtanja na početku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački nogometni stručnjak Felix Magath velika je želja braće Mamić da preuzme trenersku klupu zagrebačkog Dinama. Međutim, to se vjerojatno neće dogoditi.

Jedan od najboljih njemačkih trenera jasno je dao do znanja u razgovoru za njemački Hamburger Abendblatt da mu nije do povratka na trenersku klupu, barem zasada. Magatha se u posljednje vrijeme povezivalo s preuzimanjem klupe Bundesligaša HSV-a, za koji nastupaju Milan Badelj i Ivo Iličević, međutim od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HSV se mora promijeniti iz svojih korijena. To nije nešto u što se želim uplitati. Trenutno nemam nikakvih planova. Kako sada stvari stoje neću prihvatiti nijednu ponudu", rekao je 60-godišnji Nijemac.

Odnosi li se to i na Dinamo, koji je u srijedu ostao po treći put bez Krune Jurčića, pokazat će vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo