Mamić diže glas u ponedjeljak u 13 sati!?

Posljednji dani su u Hrvatskom nogometnom savezu, ali i Dinamu vrlo turbulentni, a mnogi naši čitatelji su se zapitali kako to da se Zdravko Mamić još nije obratio javnosti.

10.12.2011.
18:33
VOYO logo

U petak je kao grom odjeknula vijest da su u četvrtak navečer privedeni članovi nogometne vlade, dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Željko Širić i predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović, što je šokiralo mnoge, a prema vlastitom priznanju i njihovog kolegu iz IO-a HNS-a Zdravka Mamića.

A Maminju posljednjih dana nije lako. U srijedu je Dinamo doživio katastrofalan poraz od Lyona i našao se na udaru stranih medija i svjetskih velikana poput Franza Beckenbauera koji su prozvali zagrebački klub zbog potopa u drugom poluvremenu te utakmice nakon koje je Mamić smijenio svog ljubimca Krunu Jurčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak je u Zagrebu osvanuo preplavljen porukama gnjevnih navijača Mamiću i upravi Dinama, pojavila se i anonimna prijava čelništva Modrih USKOK-u zbog navodnih malverzacija kod nabave stolica za maksimirski stadion, da bi koji sat kasnije stigla vijest da su Širić i Djedović pritvoreni te da je USKOK bio u Kući hrvatskog nogometa i istraživao nečasne radnje pritvorenih članova nogometne vlade.

Mnogi od vas ste se na našem forumu zapitali kako to da se Mamić kao visoki dužnosnik Dinama i HNS-a još nije oglasio, a u subotu je medijima iz hrvatskog prvaka stigla obavijest da će se Maminjo javnosti obratiti u ponedjeljak u 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema za razgovor je jako puno, a Mamić će, kao i uvijek, biti zanimljiv, stoga nemojte propustiti njegovo obraćanje javnosti koje ćete uživo moći pratiti na portalu Sportski.net.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo