hnl

Maleš nakon 60 dana prvi put bez policijske pratnje

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš je na pripremama Splićana u Turskoj prvi put nakon dva mjeseca ostao bez policijske pratnje te ostao zadovoljan izgledom momčadi s Poljuda.

Malo je u Turskoj odahnuo Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. Naime, nakon gotovo dva mjeseca oslobodio se ‘anđela čuvara’. Otkako je postao USKOK-ov pouzdanik i Mladenu Bajiću servirao sudačke šefove Željka Širića i Stjepana Djedovića, Maleša stalno prate dvojica policajaca u civilu.

Crni mercedes prati ga u stopu, Malešov život preokrenuo se naopačke, ali on se ni u jednom trenutku nije požalio. Kada je ulazio u cijelu ‘uskočku priču’, bio je svjestan svega što ga čeka.

U Turskoj je sada bez zaštite, dvojac ga je otpratio do Antalye, vratio se natrag i sada Maleš uživa u zaštiti ograde u hotelu u koji nepozvani gosti ne mogu ni ući.

A u Turskoj je Maleš vidio svoj novi Hajduk. Bio je zadovoljan prikazanim u polufinalu Sultan cupa u kojem su Bili s 8:7 nakon jedanaesteraca svladao rumunjski Vaslui.

Trenera Balakova posebno je zadovoljila obrana, Srđan Andrić i Mato Neretljak stvorili su pravi bedem ispred Blaževića. A kad se vrati Maloča i Andrić ode u vezni red, bit će još čvršći zid. Prema naprijed prijete lagani igrači poput Gabrića i Ozobića te posebno mladog Mije Caktaša, koji je prigodu objeručke prihvatio.

Taj ‘malac’ iz Dugopolja igra odlično i već je postao standardni prvotimac, a mogao bi biti iznenađenje proljetnog dijela prvenstva.

Povratak na Net.hr