Maleš nakon 60 dana prvi put bez policijske pratnje

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš je na pripremama Splićana u Turskoj prvi put nakon dva mjeseca ostao bez policijske pratnje te ostao zadovoljan izgledom momčadi s Poljuda.

5.2.2012.
11:43
VOYO logo

Malo je u Turskoj odahnuo Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. Naime, nakon gotovo dva mjeseca oslobodio se 'anđela čuvara'. Otkako je postao USKOK-ov pouzdanik i Mladenu Bajiću servirao sudačke šefove Željka Širića i Stjepana Djedovića, Maleša stalno prate dvojica policajaca u civilu. Crni mercedes prati ga u stopu, Malešov život preokrenuo se naopačke, ali on se ni u jednom trenutku nije požalio. Kada je ulazio u cijelu 'uskočku priču', bio je svjestan svega što ga čeka. U Turskoj je sada bez zaštite, dvojac ga je otpratio do Antalye, vratio se natrag i sada Maleš uživa u zaštiti ograde u hotelu u koji nepozvani gosti ne mogu ni ući. A u Turskoj je Maleš vidio svoj novi Hajduk. Bio je zadovoljan prikazanim u polufinalu Sultan cupa u kojem su Bili s 8:7 nakon jedanaesteraca svladao rumunjski Vaslui.

Trenera Balakova posebno je zadovoljila obrana, Srđan Andrić i Mato Neretljak stvorili su pravi bedem ispred Blaževića. A kad se vrati Maloča i Andrić ode u vezni red, bit će još čvršći zid. Prema naprijed prijete lagani igrači poput Gabrića i Ozobića te posebno mladog Mije Caktaša, koji je prigodu objeručke prihvatio. Taj 'malac' iz Dugopolja igra odlično i već je postao standardni prvotimac, a mogao bi biti iznenađenje proljetnog dijela prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo