'Maksimir? Ne može se to ni usporediti s Marakanom!'

Sammir je nakon glatke 3:0 Dinamove pobjede nad Neftçijem u 2.

14.7.2011.
11:20
VOYO logo

"Domaćin je bio bolji, ali rezultat nije realan. Igrači Dinama bili su korektni prema meni, atmosfera na stadionu bila je lijepa, no ništa se ne može usporediti s atmosferom na Marakani", pričao je nakon utakmice vratar Stamenković, bivši zvezdaš, koji je u devedeset minuta triput vadio loptu iz mreže.

Nije ni čudo da mu atmosfera nije bila vrhunska kad ga je u pola sata primio tri gola. Milan Badelj načeo ga je u 37. minuti, a Krstanović je dovršio posao u 46. i 64.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme bilo je teško igrati. Ne znam kako je bilo navijačima, ali nama na terenu je bilo užasno vruće. Početkom drugog poluvremena smo ih iznenadili i razbili napravivši tu veliku razliku koja osigurava miran uzvrat", pričao je kapetan Milan Badel nakon utakmice, dok je Sammir pohvalio 35.000 navijača na novom Maksimiru.

"Ovo je bilo veličanstveno i na terenu i na tribinama. Navijači su nas nosili cijelu utakmicu i zaslužni su za pobjedu kao i mi igrači".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerko Leko pokazao se kao veliki dobitak Dinama, ali opet je dobio žuti karton.

"Neftči je prvak svoje zemlje i nije bezazlen protivnik. Imaju jako dobre igrače, ali bilo je sve na nama. Prvo poluvrijeme je bilo dosta teško igrati zbog sparine. Pune tribine donijele su nama igračima pritisak, ali mislim da smo utakmicu odradili dobro. Tamo idemo rasterećeni, ali i ozbiljni. Mislim da kapital stečen u Maksimiru ne možemo prosuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić nije ovoga puta bio rječit. Poslije utakmice se dugo zadržao u svečanoj loži s uzvanicima. Novinarima je poručio samo da je svime u Maksimiru bio prezadovoljan, ne želeći ništa više komentirati.

Ni sportski direktor Zoran Mamić nije bio rječitiji. Samo je s osmijehom i bez riječi prošao pored novinara i iz svečane otišao u središnju ložu Maksimir, gdje je direktor Damir Vrbanović s Butinom i ostalim prijateljima slavio uz gemišt. Susret Dinama i Neftčija u svečanoj loži pratio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je poslije utakmice žurio na svoju drugu obvezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je bilo super, od publike do igre. Pa ni jedna petarda nije pala!", rekao je Duško Ljuština, gradski ministar kulture.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107130482006 arti-201107130758006 arti-201107130883006 arti-201107130944006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo