MAKSIMIR JE ZA ŠPANJOLSKU - RASPRODAN! / Furiju u četvrtak čeka pakao

Image
Foto: PIXSELL

Maksimirski je stadion - rasprodan

14.11.2018.
8:15
PIXSELL
VOYO logo

Dva dana prije utakmice Hrvatske i Španjolske u Zagrebu, u sklopu 4. kola Lige nacija, maksimirski je stadion - rasprodan. Utakmica aktualnih svjetskih doprvaka protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenoga 2018. godine na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati, a ulaznica u prodaji više nema, javlja službeni HNS.

PROSLAVLJENI MODRI AS O PROBLEMU KOJI JE ESKALIRAO: Dalić i

Ulaznice 'planule'

Nakon što su u prodaji ulaznica putem interneta iskorišteni puni kapaciteti za tribine Istok i Zapad dolje, rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore, a ulaznice su se mogle kupiti i za sjevernu trbinu. No, sve je "planulo" vrlo brzo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/PXL_121118_23058.mp4

Prva utakmica na Maksimiru nakon srebra

Bit će to prva utakmica za Vatrene na Maksimiru nakon povijesnog uspjeha u Rusiji, stoga ne čudi veliki interes navijača. Kad tome pridodamo trenutnu situaciju u grupi 4 najjačeg ranga Lige nacija, u kojoj su Vatreni posljednjeplasirana momčad skupine, ali s dvije pobijede u preostala dva susreta protiv Furije i Engleske na Wembleyju tri dana kasnije, Hrvatska bi kao prvoplasirana momčad ostala u najjačem rangu Lige nacija i plasirala se u daljnju fazu ovog novog reprezentativnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo