Majka djevojke poznatog nogometasa: ‘100% sam sigurna da nije silovao 15-godisnjakinju’

Obitelj Adama Johnsona, Sunderlandovog nogometasa suocenim s optuzbama za seks s maloljetnicom, podrzala ga je u teskim trenucima.

Optuzba za seksualno napastovanje 15-godisnjakinje za Johnsona je stigla sedam tjedana nakon sto mu se rodila kcer.

Njegova partnerica Stacey Flounders kaze da ima povjerenja u Adama, a oglasila se i njezina majka cije rijeci prenosi The Mirror: “Stacey i Adam su i dalje jako bliski i apsolutno su i dalje zajedno. On je 100% nevin i mi cemo ostati uz njega. Nisu ga proglasili krivim ni za sto. On je sjajan momak i nije nista skrivio. Ovo je samo uzasna situacija”.

U ponedjeljak je policija napravila raciju u nogometasevoj vili vrijednoj 1.5 milijuna funti u Durhamu u kojoj zivi zajedno s djevojkom. Osim pistolja za koji posjeduje dozvolu, policija nije pronasla inkriminirajuce dokaze, a Johnson je nakon ispitivanja u policijskoj postaji pusten na slobodu uz jamcevinu.

https://twitter.com/Sport__WAGs/status/572470244712828928Sunderland je u meduvremenu suspendirao Johnsona barem do kraja policijske strage, a otocki mediji navode da bi on mogao pauzirati sve do kraja sezone. Ukoliko to bude slucaj, bit ce to tezak udarac za Sunderland, kao i klupske navijace ciji je miljenik.

Ove je sezone bivsi igrac Manchester Cityja skupio 24 premierligaska nastupa i upisao je 4 gola i 1 asistenciju. U dresu engleske reprezentacije ovaj je 27-godisnjak skupio 12 nastupa, ali nije putovao na SP u Brazilu prosle godine.

Povratak na Net.hr