Majka djevojke poznatog nogometasa: ‘100% sam sigurna da nije silovao 15-godisnjakinju’

Obitelj Adama Johnsona, Sunderlandovog nogometasa suocenim s optuzbama za seks s maloljetnicom, podrzala ga je u teskim trenucima.

3.3.2015.
10:41
VOYO logo

Optuzba za seksualno napastovanje 15-godisnjakinje za Johnsona je stigla sedam tjedana nakon sto mu se rodila kcer.

Njegova partnerica Stacey Flounders kaze da ima povjerenja u Adama, a oglasila se i njezina majka cije rijeci prenosi The Mirror: "Stacey i Adam su i dalje jako bliski i apsolutno su i dalje zajedno. On je 100% nevin i mi cemo ostati uz njega. Nisu ga proglasili krivim ni za sto. On je sjajan momak i nije nista skrivio. Ovo je samo uzasna situacija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je policija napravila raciju u nogometasevoj vili vrijednoj 1.5 milijuna funti u Durhamu u kojoj zivi zajedno s djevojkom. Osim pistolja za koji posjeduje dozvolu, policija nije pronasla inkriminirajuce dokaze, a Johnson je nakon ispitivanja u policijskoj postaji pusten na slobodu uz jamcevinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone bivsi igrac Manchester Cityja skupio 24 premierligaska nastupa i upisao je 4 gola i 1 asistenciju. U dresu engleske reprezentacije ovaj je 27-godisnjak skupio 12 nastupa, ali nije putovao na SP u Brazilu prosle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo