MAESTRO

MAGIJA LUKE MODRIĆA: Ovo je dokaz njegove genijalnosti! Hrvat izluđuje svoje protivnike

Netko je napravio sjajnu kompilaciju najboljih driblinga i poteza u 2017. godini hrvatskog nogometnog ‘umjetnika’ Luke Modrića.

Ne znamo postoje li riječi hvale koje nisu bile upotrijebljene u medijskom hvaljenju Luke Modrića. Briljantan, čudesan, maestro, vođa, čarobnjak, nevjerojatan, top nogometaš… Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić je i ove sezone za klub i reprezentaciju oduševljavao na travnjaku.

KRALJEVI STAVILI RUKU NA KRUNU: Real 90 minuta udaljen od naslova kojeg čeka od 2012. godine

Potvrdio se omaleni Hrvat velikih mogućnosti kao jedan od najboljih veznjaka svijeta. Fanovi su oduševljeni Lukinim nogometnim talentom i kvalitetom. Modrić je, krajem listopada prošle godine, dobio nagradu za najboljeg veznjaka Primere. U konkurenciji sjajnog Brune Soriana, legendarnog Inieste i ostalih majstora koji nastupaju u La Ligi. Ozljeda ga je malo bila usporila u sezoni, malo ga poremetila.


NEVJEROJATAN STATISTIČKI PODATAK: Dvojici hrvatskih majstora u leđa gledaju Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez…

Ali, Modrić je vrlo brzo zaigrao dobro i sad, zajedno sa Ronaldom i kapetanom Ramosom, predvodi Real do rekordnog 33. naslova prvaka Španjolske i dvanaestog naslova prvaka Europe, po čemu je klub jedinstven u nogometnoj povijesti.

Kako je Modrić oduševio nogometni svijet svojim umijećem na terenu, tako Luka ima i veliki broj fanova. Jedan od njih je odlučio napraviti kompilaciju najboljih Lukinih driblinga i poteza u 2017. godini.

Na You Tubeu ima veliki broj klipova s majstorijama hrvatskog nogometnog genija, ali svaka njegova kompilacija posebna je. Jer je Luka poseban nogometaš. Kompilacija je na You Tubeu osvanula u četvrtak i u trajanju je od 6.19 minuta.

Stoga, udobno se smjestite i uživajte u magiji Luke Modrića.

Povratak na Net.hr