MAGIJA LUKE MODRIĆA: / Ovo je dokaz njegove genijalnosti! Hrvat izluđuje svoje protivnike

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Netko je napravio sjajnu kompilaciju najboljih driblinga i poteza u 2017. godini hrvatskog nogometnog 'umjetnika' Luke Modrića.

18.5.2017.
18:13
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Ne znamo postoje li riječi hvale koje nisu bile upotrijebljene u medijskom hvaljenju Luke Modrića. Briljantan, čudesan, maestro, vođa, čarobnjak, nevjerojatan, top nogometaš... Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić je i ove sezone za klub i reprezentaciju oduševljavao na travnjaku.

KRALJEVI STAVILI RUKU NA KRUNU: Real 90 minuta udaljen od naslova kojeg čeka od 2012. godine

Potvrdio se omaleni Hrvat velikih mogućnosti kao jedan od najboljih veznjaka svijeta. Fanovi su oduševljeni Lukinim nogometnim talentom i kvalitetom. Modrić je, krajem listopada prošle godine, dobio nagradu za najboljeg veznjaka Primere. U konkurenciji sjajnog Brune Soriana, legendarnog Inieste i ostalih majstora koji nastupaju u La Ligi. Ozljeda ga je malo bila usporila u sezoni, malo ga poremetila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

NEVJEROJATAN STATISTIČKI PODATAK: Dvojici hrvatskih majstora u leđa gledaju Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez…

Ali, Modrić je vrlo brzo zaigrao dobro i sad, zajedno sa Ronaldom i kapetanom Ramosom, predvodi Real do rekordnog 33. naslova prvaka Španjolske i dvanaestog naslova prvaka Europe, po čemu je klub jedinstven u nogometnoj povijesti.

Kako je Modrić oduševio nogometni svijet svojim umijećem na terenu, tako Luka ima i veliki broj fanova. Jedan od njih je odlučio napraviti kompilaciju najboljih Lukinih driblinga i poteza u 2017. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na You Tubeu ima veliki broj klipova s majstorijama hrvatskog nogometnog genija, ali svaka njegova kompilacija posebna je. Jer je Luka poseban nogometaš. Kompilacija je na You Tubeu osvanula u četvrtak i u trajanju je od 6.19 minuta.

Stoga, udobno se smjestite i uživajte u magiji Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo