Ima novi nadimak: Znate li sto je najveci problem Luke Modrica?

Engleski magazin FourFourTwo posvetio je na svojoj internetskoj stranici veliki prostor hrvatskoj nogometnoj zvijezdi Luki Modricu. Dan nakon sto ga je stavio na visoko 18.

2.12.2014.
18:16
VOYO logo

Autor James Maw u clanku navodi kako je Modric 2012. godine imao pocetnih problema s prilagodbom na Real Madrid, ali podsjeca da je i u Tottenhamu imao sporiji start zbog cega ga je legendarni menadzer Arsenala Arsene Wenger nazvao presitnim za Premierligu. Nadalje, Maw istice kako su treneri bacali hrvatskog reprezentativca s jedne pozicije na drugu, pa je tako neko vrijeme igrao cak i na lijevom krilu.

"Njegova je svestranost vjerojatno bila i blagoslov i prokletstvo. Bio je toliko dobar da je morao igrati izvan svoje pozicije", prisjeca se nekadasnji Modricev suigrac Tom Huddlestone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/EIa7-XnyVaY

"Glavna razlika izmedu Luke i vecine drugih igraca je u tome da on moze dodavati loptu vanjskom stranom kopacke. Igra dobro s obje noge iako je u Tottenhamu cesce koristio desnu. Nacin na koji je kontrolirao loptu i njegov prvi dodir bez obzira na situaciju u kojoj se nalazio - to je bilo nevjerojatno. Pod pritiskom je jednostavno leden i miran, sposoban je izvuci se iz svake situacije i zadrzati loptu", dodao je Huddlestone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Modricu je biranim rijecima za FourFourTwo govorio i bivsi izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilic.

//www.youtube.com/embed/jYYlndeUpAI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakoj momcadi mu je trebalo vremena da mu suigraci pocnu vjerovati. On nema stav 'OK, ja sam Modric, dajte mi loptu!' To je pozitivna stvar i zbog toga ga svi suigraci vole. U reprezentaciji, u Tottenhamu, u Real Madridu - svi ga vole", istaknuo je Bilic i poentirao:

"Po mome misljenju, Luka je postao jedan od najboljih nogometasa svijeta. Ima sve, kompletan je igrac, dobar u obrani, dobar u napadu, kao da je roden s loptom medu nogama. Covjek bi pomislio da ima retrovizore jer vidi gotovo svaki kut terena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo